Edelstenen sets

Edelstenensets zijn een fijne ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeldoelen of de thema’s die nu in jouw leven spelen.

Er zijn ontzettend veel verschillende edelstenen en kristallen, elk met hun eigen betekenis en werking. Het kan dan best lastig zijn om een passende steen te vinden wanneer je een specifiek ontwikkeldoel hebt.

Speciaal voor jou heb ik met veel liefde en zorg diverse edelstenensets samengesteld. Deze edelstenensets kunnen jou ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeldoel. Denk hierbij aan thema’s als zelfliefde, grenzen aangeven en zelfvertrouwen. Andere sets passen vooral qua energie mooi bijelkaar. De bekendste is de gouden driehoek, een combinatie van rozenkwarts, amethist en bergkristal.

De sets zijn heel geschikt wanneer je laagdrempelig een aantal stenen wilt uitproberen zonder een grote investering. Je ontvangt in één keer 3 tot 5 verschillende stenen passend bij wat op dat moment in jouw leven speelt. Edelstenen sets zijn ook een mooi cadeau wanneer je iemand willen steunen in haar ontwikkeling, of wanneer je iemand wilt laten kennismaken met edelstenen sets.

Mocht je ondersteuning willen hebben op een thema maar zie je geen geschikte set? Als je een mysterybox bestelt, kan je aangeven in welk thema die moet zijn. Wij maken dan een unieke selectie voor jou en je ontwikkeldoel. Of stuur gerust een berichtje via het contactformulier of naar shop@dyona.nl. We helpen je graag verder!

38 resultaten