• Gratis verzending vanaf €100, daaronder €4,99
  • Voor 12u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Cadeautje bij je bestelling

9,6 door 1.900+ klanten (beoordelingen)

Welkom bij Dyona

Welkom bij Dyona, één van de oudste edelstenen webshop van Nederland. Wil jij de veilig en vertrouwd echte edelstenen kopen? Zoek dan niet verder, want bij ons vind je een groot aanbod van edelstenen en edelstenen sieraden van de mooiste kwaliteit.

Over jou

Ja, eerst over jou :). Want jíj staat centraal bij webshop Dyona.

Jij kan bij ons terecht wanneer je:

Kortom, wanneer jij de energetische, metafysische of spirituele werking van edelstenen wilt ervaren voor je persoonlijke groei, dan zit je hier goed!

En natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je edelstenen ‘gewoon heel mooi’ vindt, een fijne edelstenen armband zoekt of edelstenen en mineralen verzamelt.

Bij Dyona koop je vertrouwd en veilig jouw edelstenen. En wil je advies? Dan zijn wij maar een belletje, appje of mailtje van je vandaan.

Wij stoppen liefde en energie in Dyona

Dyona is een “family owned small business”. Sinds 2022 zijn wij, Ilse en Emmanuel, de drijvende kracht achter de webshop. We zijn getrouwd en wonen met ons gezin in de buurt van Delft. Met veel passie en liefde zorgen we ervoor dat jij zo makkelijk mogelijk de mooiste edelstenen kan kopen.

Ilse gaat meerdere malen per maand op pad om de mooiste edelstenen voor jou te selecteren. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de webshop goed functioneert en doet alle marketing, zoals de nieuwsbrief en social media. Op Instagram en Facebook gaat ze elke maand live om de nieuwste stukken te showen.

Ook geeft ze gratis persoonlijk advies over wanneer jij wilt weten welke edelsteen het beste bij jou past. En de handen die je op de foto’s in de webshop ziet? Jazeker, ze is ook handmodel 😄.

Emmanuel is de drijvende kracht achter de snelle levering van Dyona. Elke werkdag pakt hij alle orders mooi en stevig in en brengt ze (op de fiets) weg. Zo ontvang jij voor je het weet je edelstenen in huis.

Stuur je ons een mailtje? Grote kans dat je van hem antwoord krijgt.

De kracht en werking van edelstenen

Wij geloven dat edelstenen iedereen kunnen ondersteunen. Maar we geloven ook dat er een veel grotere magie in jou zit. Dat jij het echte werk kan en mag doen, en dat edelstenen je daarbij kunnen helpen en inspireren.

Mentale gezondheid gaat ons aan het hart. Dus zit jij met een bepaalde kwestie, dan zijn wij er via onze edelstenen graag voor je. We hebben daarnaast ook al veel mensen mogen helpen met een luisterend oor.

Ilse is goed in het achterhalen van je achterliggende behoeftes en deze vertalen naar specifieke edelstenen. Emmanuel is ervaringsdeskundige op de thema’s angst, depressie en slaapproblemen.

Edelstenen kopen bij Dyona: onze service aan jou

Wanneer je edelstenen koopt bij Dyona, kan je uitgaan van

Wanneer je bij Dyona edelstenen koopt, ontvang je de persoonlijke service van een kleine, lokale onderneming en de professionele service van een grote webshop.

Heb je nog vragen of wil je in contact met ons komen? Stuur ons dan gerust een berichtje of zoek Dyona op op Instagram of Facebook.

De waardering van www.dyona.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1958 reviews.