Tijgeroog

De prachtige tijgeroog met haar stoere naam en tijgerachtige uiterlijk, beschermt jou tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in jezelf en anderen.

De tijger die jou beschermt

Tijgeroog is dé steen die jou kracht, moed en vertrouwen geeft om jou doelen te bereiken.

Ze is een fijne edelsteen om bij je dragen wanneer je worstelt met dilemma’s, twijfels, besluiteloosheid en angsten. Deze steen zal je rust geven waardoor je beter naar het grote geheel kunt kijken en helpt jou om de kracht te vinden om een beslissing te maken.

Bij dilemma’s

Tijgeroog helpt jou om afstand te nemen van bepaalde zaken om zo beter het overzicht te bewaren.

Heb je het gevoel dat je geen beslissing kan nemen in bepaalde situaties? Laat deze steen jou de kracht en moed geven om naar het grotere geheel te kijken en makkelijker de knoop door te hakken.

Daarnaast is vooral de goudgele tijgeroog steen fijn om bij je te dragen tijdens examens. Ze ondersteunt je bij het vergroten van je analytisch vermogen vergroten en helpt je daarmee om moeilijke vraagstukken te doorgronden.

Kinderen en de tijgeroog

Tijgeroog en kinderen is ook een hele fijne combinatie. De edelsteen kan baat brengen aan kinderen die last hebben van verlegenheid of faalangst.

Ook is zij een hele fijne steen wanneer kinderen moeite hebben met slapen als hun ouders er niet bij zijn. De tijgeroog steen geeft ze de kracht om minder bang te zijn en hun innerlijke tijger wat meer te laten zien!

Zijdeglans

Tijgeroog steen heeft een opake goudgele tot bruine kleur. De zijdeglans die je ziet is waanzinnig mooi.

Met een hardheid van 7 op de schaal van Mohs is dit een harde steen. Draag haar daarom gerust bij je of in je tas.

Doe deze steen nooit in water om hiervan te drinken als zijnde edelstenenwater. Deze steen bevat stoffen die absoluut niet geschikt zijn voor inname. Leg de tijgeroog naast een karaf of glas water om het water de energie van deze steen in zich op te laten nemen.

Tijgeroog kopen bij Dyona

In de webshop bieden we jou altijd een ruime keuze aan tijgeroog. Armbanden, hangers, trommelstenen, ruwe stenen en andere vormen vind je bij ons in de webshop. Bestel deze prachtige steen met haar mooie glans vandaag nog bij Dyona.

17 resultaten