Oefeningen Masterclass Q&A met je kristal (download)

19,99

Wil jij afstemmen op een steen? En vragen wat een steen specifiek voor jou kan betekenen op dit moment?

Deze begeleide oefeningen (audiobestand, mp3) helpen jou met het vinden van antwoorden en nieuwe perspectieven. Je gebruikt hierbij een edelsteen of sieraad met steen uit je eigen collectie.

De oefeningen duren c. 30 minuten en zijn ontwikkeld door Aukje van de Vorstenbosch. Zij heeft jarenlange ervaring met het energetisch readen van mensen, organisatie én edelstenen. De oefeningen zijn ingesproken door Ilse van Dyona.

Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de benodigdheden en het download proces.

 

Edelsteensoorten: Edelsteenvormen: Categorieën: , , ,

Benodigdheden en voorbereidingen

Deze meditatie is geschikt voor iedereen die méér wilt halen uit haar/zijn edelstenen en kristallen. Het maakt niet uit of je geen ervaring hebt met mediteren; ik begeleid je rustig in alle oefeningen. Voor deze geleide meditatie heb je een edelsteen uit je collectie nodig. Kies er één die je dierbaar is of waar je nieuwsgierig naar bent. Denk na over een vraag waarbij je de energie van je edelsteen wilt inzetten. In de meditatie ga ik er vanuit dat je de stenen in je handen kan houden. Een andere manier van aanraking is natuurlijk ook mogelijk, als je steen bv. heel groot of zwaar is. De meditatie doe je bij voorkeur zitpositie, maar als dat niet lukt kan je ook gaan liggen.

Luister en oefen zo vaak je wilt

Na betaling kan je direct het bestand (mp3) downloaden op je telefoon/tablet of laptop/PC. Dit gaat via een link na afrekenpagina. Je vindt de downloadlink ook in de bevestigings e-mail die je ontvangt. Je kan de meditatie zo vaak luisteren als je zelf wilt. NB. Wanneer je op je laptop/PC de link opent, wordt het bestand direct gedownload. Dit is echter niet het geval op je telefoon. De meditatie opent dan in je browser. Ik raad je sterk aan om het bestand direct ook op je telefoon op te slaan. Druk hiervoor langer op de link om de opties te zien die jouw telefoon biedt.  

Over deze meditatie en oefeningen

De ingesproken oefeningen horen bij de Masterclass Q&A met je kristal. Je kan ook een bundel aanschaffen met daarin de Masterclass en de oefeningen. De meditatie is ingesproken door Ilse van Dyona en de oefeningen zijn ontwikkeld door Aukje van de Vorstenbosch, oprichtster van de School voor Energetisch Waarnemen. Als geen ander kent zij de technieken om innerlijke zintuigen te ontwikkelen, en energie te lezen (‘readen’) en te verwoorden. In haar lessen maakt ze ook gebruik van het bewustzijn van edelstenen en kristallen. Met haar ervaring behoort Aukje de beste in haar vakgebied. Deze oefeningen -speciaal ontwikkeld voor Dyona- zijn een uitzonderlijke kans om op toegankelijke wijze van haar te leren.  

Goed om te weten

  • De downloadlink is 14 dagen geldig, hierna kan je deze niet meer gebruiken. Download het bestand dus tijdig; je hebt geen recht op teruggave van je geld wanneer je dit niet binnen 14 dagen hebt gedaan.
  • De rechten van de meditatie blijven van Ilse van Dyona en Aukje van den Vorstenbosch. Het is niet toegestaan om het bestand, de meditatie of de downloadlink te verspreiden of te delen met anderen.
  • Dit product kan niet geretourneerd worden.
  • Wanneer je deze meditatie aanschaft ga je akkoord met de punten hierboven benoemd.
Naar boven