Woestijnroos

De aardende woestijnroos
Ben jij op zoek naar een mooie woestijnroos? Bij Dyona kan je het vinden! De woestijnroos is een steen die in de woestijn gevormd wordt door gips en zandkorrels. Woestijnroos is een vorm van seleniet met een wat grove structuur die soms doet denken aan een roos, vandaar ook de naam.
Woestijnroos en haar betekenis
Deze steen heeft dezelfde werking als seleniet, maar is wat meer aardend. Betekent dat deze steen uitermate geschikt is voor mensen die zich graag spiritueel willen ontwikkelen maar soms het gevoel hebben dat ze te veel in het hoofd zitten. Waar de witte seleniet vaak echt inwerkt op het kruinchakra, zal de woestijnroos de energie wat meer door het lichaam laten stromen.

Alle seleniet soorten staan bekend om hun spirituele werking. Ook de woestijnroos kan met recht een hele spirituele steen worden genoemd. Door deze steen bij je te dragen of in een ruimte te plaatsen waar je veel bent, zal zij een heldere geest stimuleren en zal ze je inzicht geven in jezelf en jouw levenslessen.

Seleniet, en dus de woestijnroos, is een ideale steen om de rust, balans en vrede in jezelf en in je omgeving terug te vinden. Door haar spiritualiteit zal ze als edelsteen ons energie geven voor onze spirituele ontwikkeling, zodat wij ons unieke en persoonlijke pad krachtiger kunnen bewandelen.
Engelen en gidsen
Deze steen geeft veel inzicht in spirituele zaken. Houd je je bijvoorbeeld bezig met de energie van engelen, spirits of gidsen? Wil jij het contact met engelen verbeteren? Dan is ze een hele fijne steen voor jou omdat zij jou helpt bij het ontwikkelen van jouw gaven en het extra energie geeft aan de communicatie tussen jou en engelen.

Wanneer je deze steen op je nachtkastje plaatst, zullen boodschappen beter doorkomen. Het verbetert het contact met engelen, maar het vergemakkelijkt ook meditatie, telepathie, divinatie en mediamieke gaven. Tijdens meditaties en het divineren zal zij jou helpen met het verkrijgen van duidelijke antwoorden.
Heb je vragen?
Heb je ons advies nodig? Wij helpen je graag verder. Heb je vragen en/ of opmerkingen voor ons? Neem gerust contact op over de woestijnroos of andere edelstenen.

7 resultaten