Toermalijnkwarts

Toermalijnkwarts combineert de beschermende en aardende energie van zwarte toermalijn met de zuivere eigenschappen van bergkristal.

Toermalijnkwarts voor balans en hooggevoeligheid

Voor de balans is het goed om de toermalijnkwarts met de beschermende energie van de zwarte toermalijn te gebruiken in combinatie met de harmonieuze energie van bergkristal.

Ben je hooggevoelig of hoogsensitief (hsp)? Dan is de toermalijnkwarts een fijne steen, omdat ze twee energieën verenigd waar je als hoog gevoelig persoon veel ondersteuning aan kan hebben.

Zwarte toermalijn: aardend en beschermend

Toermalijn is een steen met een aardende energie, die toegepast kan worden bij het in balans brengen van verschillende chakra’s. Ze helpt je bij het verwijderen van blokkades en haalt negatieve energie uit het aura.

Met haar zwarte kleur is het ook een beschermende steen. Ze ondersteunt je bij het afschermen van ongewenste energie. Hierdoor voel je minder angst en heb je meer ruimte voor positiviteit, kracht en zelfverzekerdheid.

Bergkristal: zuiver en helend

Bergkristal en energie zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Omdat deze steen zo zuiver en neutraal is, reguleert het en geeft het energie. Ook kan zij energie laten stromen waardoor ze een hele goede geleider is van energie.

Als je naar deze steen kijkt, zie je hoe mooi, zuiver, puur en transparant deze steen is. De steen weerspiegelt als het ware haar eigen zuivere en pure energie. Vanwege de zuiverende energie, kan ze andere stenen beïnvloeden en hun werking versterken.

De helderheid en zuiverheid van bergkristal helpt je om helder na te denken en geeft een positieve ondersteuning op je concentratie. Omdat zij van zichzelf zo puur en neutraal is, helpt het jou om een neutrale en onpartijdige houding aan te kunnen nemen in een conflict of probleemsituatie. De steen ondersteunt je als het ware om helder na te denken om zo het conflict of probleem op te lossen.

7 resultaten