Kattenoog

Kattenoog edelsteen bestellen
Ben je op zoek naar een edelsteen die helpt bij het oplossen van problemen? Dan is deze edelsteen misschien wel de oplossing voor jou. Deze steen helpt je bij problemen op te lossen en geeft meer vitaliteit. Ook beschermt de steen je tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft zij inzicht in onszelf en anderen. Daarnaast kent deze edelsteen nog meer positieve werkingen. Bestel de steen eenvoudig en snel bij Dyona en ervaar de positieve werking zelf.

Kattenoog edelsteen: stimulerend op alle fronten
Kattenoog helpt om afstand te nemen van zaken waar je met je gevoel te dicht op zit en zorgt ervoor dat je het overzicht kunt bewaren. Daarnaast geeft Kattenoog vertrouwen, kracht, moed en helpt hij met dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. De steen heeft een positieve invloed op het bloed, heeft een aardende werking en stimuleert de creativiteit. Ook is deze edelsteen een steen voor mensen die vastlopen doordat ze te lief zijn voor anderen. Deze steen zorgt er voor dat je weer in balans bent en dat je gelooft in jouw eigen krachten en kunnen.

Het oog van een kat
Maar waar komt de naam van deze steen vandaan? Deze steen lijkt erg op tijgeroog en valkenoog, en wordt door verhitting van tijgeroog rood. Dit gebeurd in de natuur, maar wegens de grote vraag wordt dit ook door de mens gedaan.

Wortelchakra
Kattenoog werkt het sterkst op het Wortelchakra. Deze chakra is onze basis en hij zorgt er voor dat we ons stabiel voelen. Hij zorgt er voor dat we geaard zijn en dat we over genoeg zekerheid en zelfstandigheid beschikken. Het Wortelchakra is in balans wanneer je zeker bent over jezelf, maar ook over je omgeving. Hierbij is het van belang dat je geen twijfels hebt, dat je samenwerkt met de wereld en een thuis hebt.
Dit chakra bevindt zich onderaan de ruggengraat, bij ons stuitje. Het is het chakra dat direct met de aarde verbonden is wanneer je in de lotushouding zit, ofwel kleermakerszit.

1 resultaten