Groene calciet

Groene Calciet, de steen van zachtheid
Kan jij de energie en kracht van de natuur wel gebruiken? Groene Calciet is dan wellicht iets voor jou! Veel mensen voelen zich aangetrokken tot de groene calciet, vanwege haar zachtgroene tot feller groene kleur. Het is een kleur die je aan de natuur doet denken en daarmee heeft zij ook de energie van de natuur in zich. Zij werkt in op het hartchakra en staat voor zachtheid. Ook als je last hebt van fysieke klachten zoals huidprobelmen, dan kan deze steen jou ondersteunen. Zij zorgt voor balans. Bestel direct via onze website of lees verder voor meer informatie over de Groene Calciet.

Laat los en kom weer in balans
Groene Calciet is de ultieme steen wanneer je ondersteuning nodig hebt bij het loslaten van hetgeen waar je vanaf wilt. Loslaten betekent dat je los komt van een situatie, gedachte, persoon et cetera, en dat je je hier vervolgens ook goed bij voelt. Je maakt je er niet meer druk om en bent tevreden met hoe het nu (na het loslaten) is. Dit loslaten geeft dan ook rust en meer balans in je leven. Deze steen laat je nadenken over het nu, en helpt je vervolgens om het daarna los te laten.

Groene Calciet en flexibiliteit
Deze edelsteen ondersteunt ook bij het proces om meer flexibel te zijn. Dit is een wens en/of doel van veel mensen: je beter kunnen meebewegen in de dagelijkse veranderingen. Maar soms kan dit lastig zijn, zeker als je in patronen bent vastgeroest. In dit geval is deze steen echt een steen voor jou! Ook helpt zij kinderen die het lastig vinden om, bijvoorbeeld thuis of op school, met spontaniteit om te gaan.

Zachtheid en balans
Groene calciet helpt je om terug te gaan naar je natuurlijke zelf en je minder te laten beïnvloeden door alles wat zich buitenaf afspeelt. Zij helpt je om terug te gaan naar je eigen ik. Daarnaast is zij de steen van zachtheid. In een soms harde wereld, laat zij het zachte zien of het zachte bij jezelf of anderen naar boven komen. Deze edelsteen maakt ook zacht qua emoties en kan dus erg prettig zijn als je hard voor jezelf bent.

Calciet hangers en meer bij Dyona!
Op onze website vind je ook veel andere Calciet producten zoals hangers en de Calciet trio. Heb je een vraag of wens je advies over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@dyona.nl. Je kan groene calciet onder je kussen leggen of op je nachtkastje, om ook in de nachten baat te hebben bij haar energie. Bestel direct jouw Groene Calciet!

3 resultaten