Carneool

Carneool
Met haar vurige rode en oranje kleuren valt deze prachtige steen direct op! Zij is niet alleen prachtig om te zien, maar de steen heeft ook een erg fijne energie. Met haar felle kleuren werkt de carneool opbeurend, motiverend en geeft ze zelfvertrouwen!

Een boost voor je zelfvertrouwen
De carneool edelsteen geeft jou puur zelfvertrouwen! Als jij deze steen draagt of in je hand vasthoudt, durf je in de spiegel te kijken en te zeggen: “Wat zie jij er goed uit vandaag!” De vurige uitstraling van de carneool weerspiegelt precies wat deze steen voor jou kan doen. De energie van de carneool bevat een hoop sexiness, op een vurige en krachtige manier. Met de carneool in je hand, leer jij je mannetje te staan en aanwezig te zijn. De carneool laat je ervaren dat je niet langer in de hoek hoeft te staan als een grijs muisje, maar geeft jou het zelfvertrouwen om te zijn wie je echt bent en wie je wilt zijn.

Sacraal Chakra
Carneool heeft een positieve werking op het sacraal chakra door het te ondersteunen en in balans brengen. Het sacraal chakra is het tweede grote chakra in ons lichaam en bevindt zich ter hoogte van je heiligbeen. Ook emoties, en dan vooral vreugde en creativiteit worden gestimuleerd door dit chakra. Door het dragen van deze steen ondersteun je het sacraal chakra.

Opbeurende werking
Naast de vurige en krachtige energie die de carneool geeft, werkt deze steen ook opbeurend. Dat kun je goed terug zien in haar vrolijke en oranje/rode kleuren! De energie van deze steen is opbeurend, activerend en kan een positief effect hebben bij depressie, apathie of verwarring. De steen maakt jou standvastig, behulpzaam en idealistisch én beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen. Het biedt een schild tegen bijvoorbeeld jaloezie en woede.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze prachtige steen of een van onze andere stenen? Neem een kijkje door hier te klikken.  Andere vragen? Neem dan vooral contact op met ons via info@dyona.nl

10 resultaten