Armbanden

Wil jij altijd edelstenen bij je dragen? Dan zijn Dyona’s edelstenen armbanden dé oplossing voor jou! Met een armband om je pols heb je de energie van jouw favoriete stenen altijd dichtbij.

Grote keuze edelsteensoorten

Bij Dyona heb je keuze uit meer dan 130 verschillende edelstenen armbanden. Of je nu op zoek bent naar een specifieke steen voor emotionele steun, spirituele groei of gewoon een prachtige accessoire passend bij je outfit, wij hebben de perfecte armband voor jou.

Natuurlijk hebben we de meest populaire edelsteensoorten altijd op voorraad. Denk aan rozenkwarts armbanden, amethist armbanden, bergkristal armbanden, maansteen armbanden, jaspis armbanden, labradoriet armbanden, tijgeroog armbanden en meer.

Welke werking, betekenis of energie je ook zoekt, bij ons vind je een passende armband gemaakt van echte edelstenen.

Verschillende vormen kralen: rond, split, nugget en facet

Onze armbanden komen in verschillende vormen en maten kralen.

De meeste armbanden in ons assortiment hebben ronde kralen. De grootte van de kralen varieert van 4mm tot 10mm en zijn comfortabel te dragen en leuk te combineren.

Daarnaast bieden we ook veel keuze de populaire splitkralen. Splitarmbanden zijn doorgaans heel betaalbaar. De kralen zijn gemaakt van kleine stukjes edelsteen, ook wel edelstenen chips genoemd. Deze zijn onregelmatig gevormd maar wel getrommeld. Zo voel je geen scherpe randjes.

Voor een meer unieke look hebben we ook armbanden gemaakt van nuggetkralen en facetkralen. Nuggetarmbanden hebben langwerpige kralen met een organische vorm. Facetarmbanden hebben kralen met geslepen vlakjes. Hierdoor komen sommige edelstenen nog mooier uit of schitteren ze meer in het licht.

Voor elk budget

Bij Dyona vind je echte edelstenen armbanden voor elk budget. Onze prijzen beginnen al bij €4,49, en dankzij onze lage verzendkosten heb je jouw favoriete armband snel en voordelig in huis.

Met name onze splitarmbanden zijn zeer betaalbaar en perfect voor elke portemonnee.

Ideaal cadeau

Edelstenen armbanden zijn één van de meest populaire producten bij Dyona. Ze zijn niet alleen mooi, ze vormen ook een natuurlijk en betekenisvol cadeau.

Ook voor degene die niets hebben met de metafysische kant is een edelstenen armband een ideaal cadeau vanwege de variëteit in kleuren en vormen.

One size fits many

Alle edelstenen armbanden die je bij Dyona vindt zijn gemaakt van dubbel elastiek. Deze rekt mee zodat het niet te nauw komt met de maat.

We zetten de binnenomtrek zonder rek altijd bij de productomschrijving, zodat je weet of een armband aansluitend, los of juist wat strakker valt.

Voor dames, heren en kinderen

Bij Dyona vind je armbanden in verschillende maten, kleuren en uitstralingen. Dit maakt onze edelstenen armbanden geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Voor kinderen hebben we extra kleine armbanden. Ook heel leuk om samen te twinnen.

Vind je ideale edelstenen armband bij Dyona

Ben je op zoek naar een specifiek edelsteensoort of kraal en kan je die niet vinden? Stuur ons gerust een berichtje, want dan gaan we voor je op zoek!

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment echte edelstenen armbanden en vind de perfecte match die jouw energie en stijl aanvult.

137 resultaten