Blauwe calciet

Blauwe calciet
Ben jij op zoek naar kalmte en rust? Blauwe calciet kan jou daarin ondersteunen. Wanneer je kijkt naar het zachte en lief blauwe uiterlijk van de blauwe calciet, zie je gelijk wat zij voor jou kan doen. Deze steen heeft een rustige en kalmerende energie in haar. Zij is een veel voorkomende en zachte steensoort en activeert en stimuleert de geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Deze steen bevordert jou om de kalmte in je lichaam weer terug te vinden. Kun je dus echt wat rust gebruiken? Ben je altijd maar druk en wil je even helemaal tot rust komen?
Dan is blauwe calciet heel fijn voor jou!

Blauwe calciet en haar werking
Deze steen geeft jou graag een kalmerende energie. Zij helpt jou om het verstand en gevoel weer te verenigen om zo je geest te kalmeren en meer innerlijke rust te vinden. Daarnaast bevordert calciet het zelfvertrouwen, daadkracht en standvastigheid en beschermt ze je tegen negatieve energie. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om nee te zeggen? Heb je het gevoel dat je te weinig voor jezelf kiest? Naast haar welwillendheid om kalmerende energie te geven, helpt zij jou ook bij de communicatie. Ze zal je echt aanzetten tot actie om meer rust in je lijf te bouwen. De combinatie van kalmerende energie en het bevorderen van het zelfvertrouwen en standvastigheid, zal ervoor zorgen dat je de moed vindt om vaker voor jezelf te kiezen, te ontspannen en de rust in je lijf terug te vinden.

De geschiedenis
Calciet dankt zijn naam aan het Griekse woord “chalix” dat limoen betekent. De steen komt voor in diverse kleuren, waaronder rood, groen, oranje, geel, blauw, roze, helder, zwart en wit. Het is een van de meest voorkomende mineralen op aarde, het vormt de basis van kalksteen en marmer, het neemt veel verschillende vormen aan en wordt gevormd in veel verschillende geologische omgevingen. Sommige vormen fluoresceren blauw of rood onder UV-licht.

Ook ideaal voor baby’s en kinderen
Deze steen is ontzettend fijn voor kinderen die te maken hebben met overprikkeling, slecht slapen door onrust en op dagelijkse basis slecht aan hun rust toekomen. Deze steen helpt om gedachten te ordenen. Blauwe calciet is geschikt voor zowel baby’s, kinderen als volwassenen. Een steen voor alle leeftijden!
(Zorg er altijd voor dat stenen buiten het bereik van baby’s en (kleine) kinderen blijven).

Hangers en armbanden bij Dyona

Wil jij ook een mooie blauwe calciet in huis hebben? Vanwege de rustige en kalme energie is deze steen ook ideaal voor in de slaapkamer. Heb jij een vraag of advies nodig over deze prachtige steen? Of over een van onze andere producten?  Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@dyona.nl.
Wil jij ook de positieve werking van blauwe calciet ervaren? Bestel snel een mooie blauwe calciet in de Dyona webshop!

9 resultaten