Apofylliet

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Apofylliet, een spiritueel kristal

Apofylliet is een spirituele steen die je innerlijke zicht versterkt. Ze is een fijne steen die je bij je kan houden wanneer je leiding van hogeraf (het universum, je hogere zelf) zoekt. Ze helpt je contact te leggen met je beschermengelen en spirituele gidsen wanneer je het zelf even niet meer weet.

Apofylliet als meditatiesteen

Mediteren met apofylliet als centrale steen zorgt ervoor dat er vele inzichten binnen zullen komen. Neem deze steen gerust mee op je interne reis.

Kwetsbaar in haar kracht

Apofylliet kom je het vaakst tegen als cluster met verschillende grote en/of kleine kristallen. Veelal is het de witte variant, maar groene apofylliet komt ook voor.

Apofylliet kan makkelijk verward worden met bergkristal, maar heeft een aantal kenmerken die echt anders zijn. De glans is meer parelachtig dan glasachtig, de kristallen hebben 4 zijden, waar bergkristal er altijd 6 heeft. Apofylliet is zachter dan bergkristal. Wees er dus voorzichtig mee en let ook op met water bij deze steen; daar houdt ze niet zo van.

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2240 reviews.