Livesale (zonder social media)

Wat leuk dat je interesse hebt in een livesale!

 

Bij voldoende animo plan ik een datum (altijd een doordeweekse dag om 20u) en informeer je hier vervolgens over via de Dyona nieuwsbrief.

Tijdens een livesale laat ik in een rustig tempo nieuwe stukken zien. Ik vertel meer over de achtergrond en de toepassing van de stenen.

Doorgaans komen er edelstenen en kristallen voorbij die nog niet op dyona.nl staan. De prijzen van de unieke stukken liggen iets lager (c. 10%) dan dat ze normaliter op dyona.nl zouden zijn. Ik hoef ze nl. niet individueel te fotograferen en in de webshop te zetten.

 

Deelname aan een livesale is altijd gratis en tijdens een livesale ben je nooit verplicht om een aankoop te doen. Wil je meer informatie over livesales en andere Dyona events, kijk dan hier of lees verder.

 

Uitleg livesale

Een livesale vindt online plaats. Dit kan via Instagram en Facebook, maar ook via Zoom. Ik laat in een rustig tempo nieuwe stukken zien en vertel meer over de achtergrond en de toepassing van de stenen.

Hoe het werkt

  • Elk stuk heeft een code, bestaande uit een letter en cijfer. Het cijfer is de prijs in euro’s.
  • Wil je het stuk hebben? Zet dan de code in de chat (dit is een claim). Degene die ik als eerst bij mij op het scherm zie krijgt het stuk. Dit benoem ik duidelijk.
  • Ik laat eerst het stuk helemaal zien (of de stukken van dezelfde steen) en dan de code(s). Op die manier heeft iedereen evenveel kans om te claimen.
  • Na de live zet ik ovv je naam jouw claims en het totaalbedrag op een aparte pagina op dyona.nl.
  • Je betaalt op de reguliere manier en als je wilt kan je assortiment van dyona.nl toevoegen.
  • Bestellingen dienen uiterlijk de volgende dag om 12.00u (middag) betaald te zijn.
  • Emmanuel (mijn man) en ik gaan de dag erop hard aan de slag om je pakket te versturen. Doorgaans lukt dat dezelfde dag, maar mochten er heel veel bestellingen zijn, dan wordt het uiterlijk de dag erop.
  • Verzendkosten zijn zoals gebruikelijk: boven de €60 gratis, daaronder €5,95. Voor België: boven de €90 gratis, daaronder €8,50.

De ‘strenge’ regels

  • Claims zijn definitief. Tijdens de live kan er NIET gewisseld worden en worden claims niet teruggedraaid. Claim dus geen stukken waar je niet 100% zeker van bent.
  • De deadline van 12.00u voor betalen is hard. Reken je niet op tijd af? Dan heb je helaas geen recht meer op de stukken en kan je niet meer mee doen aan toekomstige lives, acties en events van Dyona. Claim dus niet als je dit nu niet kunt betalen of op tijd kan afrekenen.

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2240 reviews.