• Gratis verzending vanaf €100, daaronder €4,99
  • Voor 12u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Cadeautje bij je bestelling

9,6 uit 10 | 2236 klantbeoordelingen

Edelstenen livesales op social media en meer. Op deze pagina vind je een overzicht van de events en livesales die binnenkort plaatsvinden. Wil je meer informatie over edelstenen lives? Je vindt het op deze pagina.

Mei edelstenen livesales

🎥 Livesale: Ik laat edelstenen en kristallen zien (nieuw en aanbiedingen), èn je hebt de optie om ze te kopen
Datum:
woensdag 22/5 20u.
Kanaal:
Facebook groep
Kosten:
deelname is gratis

🎥 Livesale: Ik laat edelstenen en kristallen zien (nieuw en aanbiedingen), èn je hebt de optie om ze te kopen
Datum:
woensdag 29/5 20u.
Kanaal:
Instagram
Kosten:
deelname is gratis

Uitleg edelstenen livesale

Een livesale vindt plaats in de besloten Facebook-groep van Dyona, op Instagram of via Zoom. Tijdens een livesale laat ik in een rustig tempo (veelal) nieuwe stukken zien. Ik vertel meer over de achtergrond en de toepassing van de stenen.

Doorgaans komen er edelstenen en kristallen voorbij die nog niet op dyona.nl staan. De prijzen van de unieke stukken liggen iets lager (tot c. 10%) dan dat ze normaliter op dyona.nl zouden zijn. Ik hoef ze nl. niet individueel te fotograferen en in de webshop te zetten.

Hoe het werkt

De ‘strenge’ regels

Ik kan er niet live bij zijn, maar wil wel graag claimen

Dat kan, leuk! Er zijn meerdere mensen die later terugkijken en iets moois zien. Ik maak aan het einde van de live een apart filmpje waar de stukken op staan die nog over zijn. Deze kan je direct kopen tot 2 dagen na de live. Je profiteert alsnog van de lagere live prijzen, maar ik maak in principe geen aparte product foto’s of video’s hiervoor. Wil je dat wel? Dan kan je beter wachten totdat de stukken in de webshop komen te staan met alle informatie zoals je gewend bent bij ons.

De waardering van www.dyona.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1940 reviews.