Events

Op deze pagina vind je een overzicht van de events die binnenkort plaatsvinden en vind je meer informatie over de livesales (scroll naar beneden of klik hier).

 

September

🎥 Livesale: Ik laat de nieuwste edelstenen en kristallen zien, èn je hebt de optie om ze te kopen
Datum: woensdag 20 september 20u
Kanaal: Facebook
Kosten: deelname is gratis

🎥 Livesale: Ik laat edelstenen en kristallen zien (nieuw en aanbiedingen), èn je hebt de optie om ze te kopen
Datum: woensdag 27 september 20u
Kanaal: Instagram
Kosten: deelname is gratis

 

Uitleg live(sale)

Een live(sale) vindt plaats op Facebook of Instagram. Ik laat in een rustig tempo (veelal) nieuwe stukken zien die nog niet op dyona.nl staan. Ik vertel meer over de achtergrond en de toepassing van de stenen.

Tijdens een live kan je ook de stukken die ik laat zien claimen. De prijzen van de unieke stukken liggen iets lager (tot c. 10%) dan dat ze normaliter op dyona.nl zouden zijn. Ik hoef ze nl. niet individueel te fotograferen en in de webshop te zetten.

Hoe het werkt

 • Elk stuk heeft een code, bestaande uit een letter en cijfer. Het cijfer is de prijs in euro’s.
 • Wil je het stuk hebben? Zet dan de code in de chat (dit is een claim). Degene die ik als eerst bij mij op het scherm zie krijgt het stuk. Ik zal dit ook duidelijk zeggen.
 • Aan het einde van de live zet ik alle claims op dyona.nl/live ovv van jouw naam.
 • In de productomschrijving staat de naam en de prijs van elk stuk dat je geclaimd hebt. Klopt iets niet? Stuur me dan graag zsm een berichtje.
 • Je betaalt op de reguliere manier en als je wilt kan je assortiment van dyona.nl toevoegen.
 • Bestellingen dienen uiterlijk de volgende dag om 12.00u (middag) betaald te zijn.
 • Doorgaans lukt het om alle pakketten de dag na de live te versturen. Mochten er heel veel bestellingen komen, dan wordt het uiterlijk de dag erop. We hopen op je begrip hierbij.
 • Verzendkosten zijn zoals gebruikelijk: boven de €60 gratis, daaronder €5,95. Voor België: boven de €90 gratis, daaronder €8,50.

De ‘strenge’ regels

 • Claims zijn definitief. Tijdens en na de live kan er NIET gewisseld worden en worden claims niet teruggedraaid. Claim dus geen stukken waar je niet 100% zeker van bent.
 • De deadline van 12.00u voor betalen is hard. Als je niet op tijd afrekent, kan je claim op de stukken vervallen en het recht ontnomen worden om mee doen aan toekomstige lives, acties en events van Dyona.
 • Claim dus niet als je dit niet (tijdig) kan betalen.

Ik kan er niet live bij zijn, maar wil wel graag claimen

Dat kan, leuk! Er zijn meerdere mensen die later terugkijken en iets moois zien.

Ik zorg ervoor dat aan het einde van elke live het duidelijk wordt welke stukken nog over zijn. In de 2 dagen na de live kan je alsnog claimen door mij de code en de type steen te sturen per e-mail (shop@dyona.nl), DM/chat of whatsapp. Graag geen comments onder de live zelf, want die zijn niet goed zichtbaar voor mij en dan kan ik die missen. Ik laat weten of die stukken er nog zijn. Afrekenen gaat via dyona.nl.

Heb je nog vragen? Stuur gerust me dan gerust een berichtje.

 

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1922 reviews.