Smaragd

Toont alle 2 resultaten

Mooie groene smaragd

Smaragd is een bijzondere steen; een steen van onvoorwaardelijke liefde! En natuurlijk houden we bij Dyona van de liefde en geven we jullie de mogelijkheid om deze steen toe te voegen aan jullie stenencollectie. De groene kleur van smaragd wordt veroorzaakt door de toevoeging van chroom. Vandaar ook de naam van deze steen; afgeleid van het Griekse ‘smaragdos’ wat groene steen betekent.

De betekenis van smaragd

Zoals al verteld is smaragd een steen van de liefde. De steen werkt dan ook in op het hartchakra; de plek van (zelf)liefde in je systeem. Smaragd helpt je te leven vanuit je hart en met compassie en mededogen te kijken naar jezelf en de mensen om je heen. De steen helpt je om te luisteren naar je eigen waarheid en daar ook naar te gaan leven. Hier is ook moed voor nodig; maar vanuit een liefdevol hart is het ook mogelijk om moedig te zijn.

Overvloed

Naast een steen voor het hart, is deze steen ook een steen van overvloed. Draag haar bij je om open te staan voor wat het leven je te bieden heeft. Laat op je pad komen wat voor jou bedoeld is en geniet hiervan! Een hele fijne steen om bij je te dragen als je bijvoorbeeld iets nieuws wil manifesteren. Misschien wel een nieuw huis, een andere baan of meer rust in je leven.

Heb je vragen?

Heb je ons advies nodig? Wij helpen je graag verder. Heb je vragen en/ of opmerkingen voor ons? Neem gerust contact op over de smaragd of andere edelstenen.