Pyriet

Toont alle 3 resultaten

Pyriet steen kopen in onze webshop?

Pyriet zijn vierkante kristallen in een kleur die varieert van brons tot goud en wordt ook wel eens kattengoud genoemd. Dit is een aardende steen die je met beide voeten op de grond zet en kent een rijke historie.
In de prehistorie werd het als vuursteen gebruikt, aangezien je vonken krijgt wanneer je twee pyriet stenen tegen elkaar aan tikt. Al sinds de oudheid wordt deze edelsteen als sieraad gedragen en de oude Inca’s gebruikten het als spiegel. Wil jij een pyriet steen kopen? Hier lees je er alles over.

 

Werking van pyriet steen

Pyriet helpt jou om terug te gaan naar jouw basis: Jouw innerlijke Zelf. Het zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan.
Daarnaast is het prettig om te gebruiken wanneer je veel aan je hoofd hebt, het is immers aardend. Deze edelsteen stimuleert de werking van de lever, bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes en heeft een positieve invloed op doorbloedingsstoornissen. Ook geeft de steen zelfvertrouwen,  helpt het bij het omgaan met stress en ondersteunt het je bij het overwinnen van angsten. Als je ziek bent, krijg je door deze steen meer inzichten in de patronen die te maken hebben met je ziekte, waardoor het voor jou makkelijker is om de ziekte te doorgronden en daardoor op te lossen.

Pyriet helpt je bij het terugkeren naar je innerlijke zelf

 

Fysieke effecten

Deze edelsteen versterkt het hart en de longen en verbetert je bloedcirculatie. Pyriet heeft verder een gunstige invloed op je immuunsysteem en verhoogt je weerstand. In het geval dat je een onregelmatige stoelgang hebt of met diarree zit, kan het je helpen door het bij je te dragen in je broekzak. Ook zorgt het hoge ijzergehalte ervoor dat tijdens het herstellen van een ziekte of uitputting, of in het geval van bloedarmoede, deze steen je positief beïnvloedt.

Pyrietzon zorgt voor een energetisch positief effect bij menstruatieklachten

Pyriet is ook pijnstillend en ontkrampend. Hierdoor werkt het goed bij menstruatieproblemen.

 

In het kort

Chakra: Zonnevlecht en Wortelchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: Overwinnen van angsten, menstruatie, bloed, inzicht, aarden, stress, reinigend

 

Wil je een pyriet steen kopen of meer informatie?

Voor meer informatie over pyriet? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Ook kun je ons een mailtje sturen naar [email protected]. Met alle plezier reageer ik zo snel mogelijk op je vragen of opmerkingen.