Ammoniet

Enig resultaat

Ammoniet edelsteen

Ammoniet zijn schelpen van een uitgestorven inktvissensoort die door de jaren heen versteend zijn. Ze hebben een prachtige opaalachtige glans en komen uit het Jura tijdperk. Ze heeft de energie van vorige levens in zich. Daardoor is ze perfect om te gebruiken tijdens meditaties, visualisaties en trance reizen waarbij je naar vorige levens gaat. Deze helende edelsteen, waarvan de naam afkomstig is van de Egyptische god Amon, vind je bij mij in de webshop.

 

Edelstenen voor hart en ziel

Plaats vandaag nog een bestelling in mijn webshop en ervaar zelf wat deze edelsteen kan betekenen voor jouw hart en je ziel. Meer weten? Neem gerust contact met me op. Ik voorzie je graag van deskundig advies over deze prachtige steen.

 

Ammoniet heeft een hoge spirituele waarde

Ammoriet beschikt over levenskracht en een helende aarde kracht. Deze edelsteen lijkt op de omgekrulde ramshorens waarmee Amon werd voorgesteld en heeft een spirituele werking. Zo heeft ze de energie van vorige levens in zich. Deze energie kun je gebruiken tijdens meditaties, reizen en visualisaties. Ze helpt je energetisch herinneren waarom je ook al weer op de aarde bent én zorgt ervoor dat je beter vooruit kunt kijken.

 

Betere doorbloeding en doorstroming

Daarnaast zorgt ze energetisch voor een betere doorbloeding en heeft ze een positieve werking op de energetische doorstroming in het lichaam. Ook bevordert deze steen de celstofwisseling en het uithoudingsvermogen energetisch. Hetzelfde geldt voor depressies, oorsuizen, hartritmestoornissen, problemen met de longen en nog meer.

Dyona staat bekend om de prachtige kwaliteit edelstenen, de fijne service en de persoonlijke touch

Vindplaatsen over de hele wereld

Er zijn vele ammonieten vindplaatsen bekend. De meest belangrijke vindplaatsen zijn
Frankrijk, Duitsland, Marokko en Madagascar. Maar ze kunnen over heel de wereld gevonden worden. Wist je dat er exemplaren gevonden zijn van meer dan 2 meter groot en dat ze meer dan 350 miljoen jaar lang op aarde geleefd hebben?

 

Ammoniet opaal hanger of een ander prachtig sieraad

In het assortiment van Dyona vind je een prachtige ammoniet hanger. De hanger is prachtig geslepen en heeft een metalen frame. De ketting heeft een prachtige opaal glans. Prachtig om te dragen bij iedere outfit, doordat ze een neutrale kleur heeft. Ieder fossiel en iedere edelsteen zijn uniek. Dat maakt zo’n sieraad extra bijzonder!

 

Welkom bij Dyona, waar edelenen en spiritualiteit een weg vinden in het dagelijks leven

Ammoniet kopen doe je bij Dyona

Ammoniet kopen doe je bij Dyona! Een losse steen, of toch liever een prachtig sieraad? Het is helemaal aan jou! Ze staan je zonder twijfel prachtig.

Heb je een vraag over deze edelsteen, of over één van de andere edelstenen die ik verkoop? Geen probleem, ik beantwoord je vragen graag. Neem gerust contact met me op door het online contactformulier in te vullen, te mailen of te bellen.

 

Ammoniet in het kort

Chakra: Wortelchakra
Voor kinderen geschikt: Nee, wel om naar te kijken natuurlijk!
Fysiek: persoonlijke ontwikkeling, meditaties, oeroude kennis, trance reizen