• Gratis verzending vanaf €100, daaronder €4,99
  • Voor 12u besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Cadeautje bij je bestelling

9,6 door 1.900+ klanten (beoordelingen)

Edelstenen slaapritueel om je kind sneller te laten inslapen

Valt jouw kindje moeilijk in slaap? In dit artikel deel ik ons edelstenen slaapritueel om je kind sneller te laten inslapen. Dit doe ik dagelijks met ons zoontje van bijna 5 die een tijdje lastiger in slaap viel.

Je kent het wel; na het hele ritueel van verhaaltjes, kusjes en knuffels zit je eindelijk op de bank en dan… staat je kind bovenaan de trap. Roepen, vragen stellen, monsters zien, bang zijn. Met mijn zoontje heb ik een paar weken geleden een extra stap in zijn slaapritueel opgenomen mét edelstenen. Het is eenvoudig, snel en leuk. Hopelijk helpt het jouw kindje ook sneller in slaap te vallen 😊.

Wat we doen:

  1. Hij houdt een steen met beide handen vast
  2. Ik vouw de mijne erom heen
  3. Samen zeggen we ‘Ik ga lekker slapen. Ik ga lekker uitrusten.’

Vervolgens herhaalt hij dit met zijn tweede steen. En daarna, met veel gelach, doet hij hetzelfde met een autootje, het nachtlampje, zijn dijbeen en vaak moet ik er ook aan geloven 😂. Want ‘dan weet alles dat ik lekker ga slapen’.

De stenen die ons zoontje gebruikt zijn momenteel labradoriet en sodaliet. Dit zijn misschien geen typische stenen voor het slapen, maar hij heeft ze zelf gekozen als ‘slaapstenen’ (ze moesten blauw zijn 😊) en dat is het belangrijkst.

Wil jij ook edelstenen gebruiken in het slaapritueel om je kind sneller te laten inslapen? Het setje ‘Ik voel me veilig en ontspannen‘ met oa. blauwe calciet en howliet is een goed startpunt. Of laat je kind zelf een ‘slaapsteen’ kiezen uit Dyona’s aanbod. We hebben een aparte selectie gemaakt van edelstenen die geschikt en veilig zijn voor kinderen. Wil je meer advies? Stuur ons gerust een berichtje.

De waardering van www.dyona.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1958 reviews.