Regenboog maansteen

Home / Crystals A-Z / Regenboog maansteen

Enig resultaat

Maansteen, dé ultieme steen voor vrouwen

De maansteen helpt bij het verwerken van gebeurtenissen, het uiten van emoties en ondersteunt de connectie met de vrouwelijke energie. De energie van de steen past bij de energie van de maan en helpt ons bij het begrijpen van onszelf. Ook helpt de Maansteen dromen te herinneren, versterkt zij paranormale vermogens en heeft zij een positief effect op klachten tijdens de menstruatie en na de bevalling.

De maansteen is de steen van hoop. Zij staat voor intuïtie, liefde, vruchtbaarheid en gevoel. Zij is genoemd naar de maan vanwege de prachtige glans en zachte uitstraling van de steen.

In de tijd van de Grieken en de Romeinen was de maansteen een van de belangrijkste heel- en beschermstenen. De Grieken en de Romeinen geloofden erin dat deze steen hen beschermde tegen allerlei ernstige ziekten en onvruchtbaarheid. Om een rijkere oogst te krijgen, versierden zij de planten en bomen met maansteen. Pas tegen het einde van de 18e eeuw werd de maansteen in Europa bekend als heelsteen en edelsteen. Dit kwam vooral door het boek ‘De Maansteen’, geschreven door de Britse schrijver Wilkie Collins. Door dit boek won de maansteen aan populariteit en maakten meer mensen kennis met haar helende werking.

Regenboog maansteen is een beschermende steen en kan je tijdens alle maanfases dragen.

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1722 reviews.