Zebra veldspaat

Zebra veldspaat is nog een relatief onbekende naam in de edelstenenwereld, maar veldspaat is eigenlijk één van de meest bekende steensoorten. Bekende veldspaten zijn labradoriet, maansteen en zonnesteen. De zebra veldspaat wordt gevonden in Madagaskar en is een combinatie van veldspaat in zandkleur met rookkwarts. Een andere naam die deze steen wel eens wordt gegeven is ‘zebradorite’.

Leer in het Nu te zijn

Deze steen heeft een fijngevoelige energie die heel plezierig is om in de buurt te hebben. Zo’n steen die gewoon ‘fijn is om bij je te hebben’. De steen werkt in op alle chakra’s en geeft ze dat fijne gevoel mee.

Het is geen steen die heel krachtig en direct werkt, maar juist een steen die ondersteunt bij een stukje ‘slow living’. Niet alles hoeft snel te gaan. Zebra veldspaat ondersteunt jou in het hebben van geduld, maar ook het vertrouwen hebben dat je bent waar je moet zijn en dat alles komt zoals het komt.

We leven in een wereld waarin geluk ‘maakbaar’ lijkt te zijn, maar niets is minder waar. Geluk is iets wat je voelt en ervaart en komt vanuit je diepste zelf. De zebra veldspaat helpt jou hierbij.

1 resultaten