Yooperlite

Syeniet-sodaliet, ook wel bekend als Yooperlite, is een steen van de waarheid.

Steen van de waarheid

Ze helpt je deze in te zien en uit te spreken met zelfvertrouwen. Ook kan ze je ondersteunen met haar troostende eigenschap. Syeniet-sodaliet is ook fijn om bij je te houden wanneer je meer focus en inzicht wilt.

Dit is een relatief nieuwe en gemengde steensoort. Vaak zie je dan dat de metafysische omschrijvingen ver uit elkaar kunnen liggen (online). Mijn advies is dan om vooral zelf te ontdekken en voelen wat ze voor je kan betekenen.

Extra dimensie: fluorescentie

Syeniet-sodaliet ziet er in het daglicht niet superbijzonder uit, maar er zit een verrassende extra dimensie aan deze steen.

Om die te ervaren, ga je in het pikkedonker zitten. Trek de gordijnen dicht, doe alle lampen uit, of ga onder een dekentje zitten. Schijn nu het UV-lichtje op de steen en je ziet geeloranje vlekken oplichten. Bijzonder hè? De fluorescentie komt door de aanwezigheid van sodaliet.

Vergelijkbaar met Yooperlite

Deze steen wordt ook wel Yooperlite genoemd. Het exemplaar wat je in handen hebt is van dezelfde samenstelling, maar komt niet uit Lake Superior in Michigan. Wij houden het dus bij de feitelijke en minder commerciële naam 😊. De metafysische eigenschappen zijn hetzelfde.

1 resultaten