Spiritkwarts

Spiritkwarts is een fijne steen wanneer je je intuïtie (verder) wilt ontwikkelen en gebruiken. Ze helpt je te verbinden met je hogere zelf waardoor je je meer in harmonie voelt

Zachter dan amethist

Spiritkwarts wordt ook wel cactuskwarts of cactus amethist genoemd. Ze is een prachtig kunstwerkje van moeder natuur uit Zuid-Afrika.

Spiritkwarts heeft een gelijksoortige energie als de amethist, maar dan wat zachter van energie en toch heel spiritueel.

Spirit kwarts en het derde oog chakra

De steen werkt in op alle chakra’s maar vooral op het derde oog chakra en helpt je dus om meer en beter te Zien met je derde oog. Dit betekent dat deze steen je ondersteunt bij het ontwikkelen en gebruiken van je intuïtie. Als je meer naar je eigen intuïtie wilt luisteren, dan is dit een fijne steen.

Ook als je mediteert is dit een fijne steen om bij je neer te zetten. Vasthouden kan ook, maar wees dan voorzichtig. Door de kleine kristalvorming kan hij wellicht wat prikken…:)

Speciale groeiwijze

De speciale groeiwijze van de paars/roze kwartskristallen maken deze steen extra bijzonder. Al die kleine kwartspuntjes op de steen maakt ook dat deze steen een krachtige energie in zich draagt. Stel je maar eens voor dat al die kleine kristalpuntjes de energie van de spirit kwarts uitstralen naar alle kanten!