Sardonyx

Sardonyx is aardend en kan je ondersteunen bij acceptatie van wat is. De steen is een uitermate goede steen om je te ondersteunen in je spirituele ontwikkeling.

Krachtig bij zienersgaven

Zie jij meer dan anderen? Droom jij voorspellend, werk je met gidsen en/of engelen? Dan heb jij een zienersgave! Dit kan helderhorend zijn, helderwetend, heldervoelend en zo veel meer. Sardonyx is een geweldige hulp bij het ontwikkelen van deze zienersgaven en versterkt alle zintuigen. Wanneer je dus helderziend bent en je meer ziet dan anderen, kan deze steen je helpen om dit nog beter te ontwikkelen.

Hulp bij acceptatie

De steen ondersteunt je daarnaast ook om situaties en het leven te accepteren zoals het nu is. Hierdoor kan je bijvoorbeeld soms nèt even wat makkelijker iets of iemand loslaten of door gaan nadat er bepaalde situaties zijn voorgevallen.

Een beetje geluk nodig? Draag deze steen bij je!

Sardonyx brengt stabiliteit en geluk in relaties en trekt voorspoed aan. Een perfecte steen wanneer je dus graag wat extra geluk in het leven wilt. Maar dit geluk komt je natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Een positieve mindset is daarbij belangrijk en hierbij ondersteunt de sardonyx jou!

Draag deze steen in combinatie met oranje calciet voor dat extra beetje positiviteit zodat jouw mindset geluk zal aantrekken.

Sardonyx

Sardonyx is een chalcedoon variant die en haar energie is vergelijkbaar met die van onyx. Zij komt in allerlei kleuren voor en wordt voornamelijk gevonden in Brazilië, India, Madagascar en Rusland.

1 resultaten