Roze andes opaal

De steen van zachtheid uit Peru
Roze andes opaal komt uit Peru en bestaat uit onder andere mangaan waardoor het de mooie zachtroze kleur krijgt. Het hartchakra wordt op een zachte en liefdevolle manier geprikkeld door de steen waardoor er een verzachting van emoties ontstaat. De steen ondersteunt jou bij het liefdevoller naar jezelf en anderen te kijken. Dankzij de roze andes opaal kan je op een zachtere manier leven. In een wereld waar de mensen steeds harder lijken te worden, is dit een welkome energie voor hen die gevoelig zijn.
Roze andes opaal ondersteunt bij loslaten
Wanneer je met meer liefde en zachtheid leert leven, ontstaat er ruimte om te leren loslaten. Loslaten wat niet langer bij je hoort of wat geen onderdeel is van jouw groeiproces is belangrijk in jouw spirituele ontwikkeling. Dankzij de energie die deze steen bij zich draagt, ontstaat er ruimte voor heling. Leer dat je jezelf kunt helen door met liefde naar jezelf te kijken.
Over opaal
Opaal is een relatief zachte steen en komt in allerlei kleuren voor op de hele wereld. De bekendste opaalsoort is de opaal uit Australië met alle schitteringen en prachtige glimmers. Opaal houdt niet van water, dus draag de steen niet bij je onder bijvoorbeeld de douche. Iets wat ik trouwens bij geen enkele steen aanraad. De hardheid van de roze andes opaal is 7 op de schaal van Mohs, dus de steen is zeer geschikt om bij je te dragen en zal niet heel snel kapot gaan.

2 resultaten