Moldaviet

Moldaviet is als een spiegel van de ziel; deze bijzondere steen helpt je in te zien wat je over jezelf moet erkennen en daarmee is ze bij uitstek een steen voor persoonlijke en spirituele groei

Voor spirituele en persoonlijke groei

Wanneer je ziet wat je nodig hebt, kan je pas erkennen wat je weerhoudt om je beter te voelen. Moldaviet moedigt je aan om met die blokkades aan de slag te gaan. Dit kan behoorlijk confronterend zijn, want je angsten, je zelfopgelegde beperkingen en je schaduwkanten worden blootgelegd.

Maar zodra je die erkent, komt snel verlichting. Deze zeldzame edelsteen kan je stimuleren om met je blokkades op te ruimen waardoor je persoonlijke enorm zal groeien.

Spiritueel ontwaken

Mensen die de energie van stenen bewust ervaren, beschouwen moldaviet vaak als zeer spiritueel en intens. Ze helpt het bewustzijn te verruimen waardoor oa. kosmisch reizen en communiceren wordt ervaren.

Moldaviet is dé ondersteuner voor transformatie, wanneer je diep wilt gaan en je je persoonlijk en spirituele groei een boost wilt geven.

Meteoriet inslag

Moldaviet is een tektiet, een glasachtige. Tektieten zijn ontstaan na meteorietinslagen op aarde. Door de ontstane hitte smelt oa. zandsteen en schalie, waarna het afkoelt en er een glasachtig materiaal ontstaat.

Ze wordt voornamelijk in Tsjechië gevonden, en is vernoemd naar het Moldau gebied waar de meeste moldaviet is gevonden. Deze steensoort is is miljoenen jaren geleden ontstaan na de meteoriet inslag met de Nördlinger Ries krater als gevolg.

Er wordt wel eens beweerd dat moldaviet buitenaards materiaal bevat, maar hier is geen bewijs voor gevonden.

3 resultaten