Bariet

Krachtige bariet bij Dyona
Bariet is een in verhouding wat zwaardere steen. Dat kun je ook opmaken uit zijn naam, die vanuit het Grieks ‘Barys’, wat voor zwaar staat. De meest voorkomende kleuren van deze steen zijn kleurloos, lichtblauw of wit. Veel minder vaak kan hij geel of roodbruin zijn.

Bariet en zijn betekenis
Bariet is een echte verbinder. Hij ondersteunt je bij het maken van contact met de spirituele wereld. Met je gidsen en begeleiders, maar ook met je hogere Zelf. Ben je op zoek naar betekenis in je leven en je plaats in de wereld, dan kan deze steen je helpen om inzichten te verkrijgen. Het gevoel van thuis zijn en komen op de plek waar je nu bent, vanuit verbinding met alles om ons heen.

Dromen en meditatie
Bariet is een steen die bij uitstek geschikt is om mee te mediteren of op je slaapkamer neer te leggen. Deze steen helpt je om je te verbinden met de spirituele wereld. Ook tijdens je slaap ondersteunt de steen je bij het vinden van onbewuste antwoorden. Leg een getrommelde/gepolijste steen onder je kussen en laat hem je de weg wijzen in je dromen.