Angeliet

Angeliet
Deze mooie lichtblauwe steen werkt beschermend en geeft rust. De liefdevolle uitstraling van de steen bevordert innerlijke vrede en liefdevol handelen, medeleven, verbondenheid en kan kalmerend werken bij stressvolle situaties. Deze steen is ook erg geschikt wanneer je werkt met de energie van engelen. De verwijzing hiernaar zit natuurlijk ook al in de naam Angeliet (angel = engel). Je kunt de steen bij je dragen als je wilt leren werken met de energie van de engelen. Maar natuurlijk ook als je daar al wat meer bekend mee bent. Een mooie steen om bij je te dragen als je bezig bent met jouw spirituele ontwikkeling.

Celestien maar dan anders…
Eigenlijk is angeliet een vorm van celestien, maar dan met een hogere dichtheid. De kleur varieert van lichtblauw tot grijs met hier en daar witte aders.
Let op: Deze steen is niet geschikt om edelstenenwater mee te maken.

Beschermengel
Geef deze steen cadeau aan iemand en geef daarmee de boodschap van de engelen door dat de persoon beschermd wordt door ze.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze steen of een van de andere stenen die we bij Dyona verkopen? Neem dan gerust contact met ons op of mail naar info@dyona.nl

1 resultaten