Ammoniet

Ammoniet
Ammoniet zijn schelpen van een uitgestorven inktvissensoort die door de jaren heen versteend zijn. Ze hebben een prachtige opaalachtige glans en komen uit het Jura tijdperk. Ze hebben de energie van vorige levens in zich. Daardoor zijn ze perfect om te gebruiken tijdens meditaties, visualisaties en trance reizen waarbij je naar vorige levens gaat. Deze helende versteende fossielen, waarvan de naam afkomstig is van de Egyptische god Amon, vind je bij Dyona.
Ammoniet heeft een hoge spirituele waarde
Ammoniet beschikt over levenskracht en heeft een helende aardse kracht. Deze steen lijkt op de omgekrulde ramshorens waarmee Amon werd voorgesteld en heeft een spirituele werking. Zo heeft ze de energie van vorige levens in zich. Deze energie kun je gebruiken tijdens meditaties, reizen en visualisaties. Ze helpt je energetisch herinneren waarom je ook alweer op de aarde bent én zorgt ervoor dat je beter vooruit kunt kijken.

Dyona staat bekend om de prachtige kwaliteit edelstenen, de fijne service en de persoonlijke touch

Vindplaatsen over de hele wereld
Er zijn vele ammonieten vindplaatsen bekend. De meest belangrijke vindplaatsen zijn Frankrijk, Duitsland, Marokko en Madagascar. Maar ze kunnen over heel de wereld gevonden worden. Wist je dat er exemplaren gevonden zijn van meer dan 2 meter groot en dat ze meer dan 350 miljoen jaar lang op aarde geleefd hebben?

2 resultaten