Agaat

Agaat steen kopen – breed assortiment

Agaat is een aardende steen die bescherming en innerlijke rust geeft. De agaat helpt je om met beide benen op de grond te blijven staan tijdens jouw spirituele ontwikkeling. Dankzij de aardende eigenschappen van deze steen brengt zij balans en is zij goed voor de benen.

Aardende steen voor betere zelfreflectie

Heb je problemen om wakker te worden uit dromen of meditaties? Zorg dat ze bij je in de buurt ligt en het ontwaken gaat makkelijker. De agaat is beschermend en helpt jou stabiliseren. Logischerwijs zorgt deze aardende steen er tevens voor dat jij een nuchtere houding behoudt tijdens je spirituele en geestelijke groei. Je zult merken dat zelfreflectie je makkelijker afgaat en dat je alles beter, objectiever en meer van een afstand kunt bekijken.

Soorten agaat steen

Er bestaan veel verschillende soorten van deze steen en bij Dyona kun je ook veel soorten bestellen in de webshop. Sommige soorten zijn zo populair dat ze vaker uitverkocht zijn dan aanwezig, maar dat bevestigt alleen maar dat de agaat ontzettend veel positieve werkingen heeft en gewoon een mooie steen is om bij je te hebben. Bij Dyona kun je onder andere de volgende soorten vinden:

  • Vuuragaat: Aarden, positiviteit, verbinding, natuur, rituelen.
  • Botswana agaat: Zwangerschap, creativiteit, balans.
  • Bostwana carneool: Seksualiteit, vruchtbaarheid, zelfverzekerdheid, kracht.
  • Druifagaat: Reiniging, rust, zachtheid, communicatie, engelen
  • Boomagaat:  aarden
  • Mosagaat: Angst, stress, faalangst.

Meer informatie over de positieve werking?

Wil je meer weten over de verschillende soorten agaat? Per product staat een korte beschrijving van de steensoort waarin ik de positieve werking toelicht. Zo kun je direct goed zien welke steen het beste bij jou past.

Heb je een vraag over een specifieke soort of over de steen in vergelijking met andere soorten edelstenen? Stel mij dan gerust je vraag en mail naar [email protected]!

Diverse chakra’s van de agaat

In de basis werkt de agaat goed voor het wortelchakra. Dit chakra is het fundament waarop andere chakra’s gebouwd zijn. Wanneer een chakra uit balans is, uit zich dat zowel op fysiek als op emotioneel gebied. Het is dus altijd goed om het wortelchakra in balans te houden.

Overige chakra’s zijn afhankelijk van de agaatsoort. Op vuuragaat na is agaat een geschikte spirituele steen voor kinderen. Deze steen is goed voor de benen en voeten, je kunt er mee aarden. Daarnaast biedt ze een uitkomst bij slaapproblemen en is ze zeer geschikt voor meditatie en dromen.