Rutielkwarts

Toont alle 2 resultaten

Rutielkwarts

Rutielkwarts is heldere tot semi-transparante kwarts met daarin in dit geval gouden naaldjes: de rutiel. Rutiel is een titanium-oxide en kan in meerdere kleuren voorkomen. Bij Dyona verkopen we voornamelijk de kwarts met gouden naaldjes, maar rutiel kan ook in zwart, bruin, groen en rood voorkomen. Rutiel is niet heel zeldzaam om te vinden in kwarts, maar echte mooie zichtbare naalden rutiel in kwarts is wel erg mooi om te zien! Dit is een vrij harde steen en daarmee dus een fijne voor in je tas of broekzak. De steen wordt veel in Brazilië gevonden, maar ook in Madagaskar wordt er veel rutielkwarts gevonden. Vrijwel overal waar kwarts gevonden wordt, kan rutielkwarts gevonden worden. Maar in Brazilië worden ontzettend mooie exemplaren gevonden.

Rutielkwarts is opbeurend en geeft hoop

Dit is een goede steen om bij je te dragen wanneer je niet lekker in je vel zit en misschien een beetje depri bent. Zij geeft hoop, is kalmerend en bevordert eigenliefde. In crisissituaties geeft de steen je meer overzicht in het denken en vermindert het angsten die je tegen zouden kunnen houden. Rutielkwarts is beschermend, en bevorderd spirituele groei. Het geeft inzicht in vorige levens en hoe zij nog van invloed zijn in het leven van nu. Zij helpt je om zaken te doorgronden en inzicht te krijgen in wat je nog mag leren om te groeien. Rutielkwarts is in mindere mate geschikt voor jonge kinderen en houdt niet van water.

Het sacraalchakra

De rutielkwarts heeft op alle chakra’s de invloed dat zij de chakra’s positief stemt. Zo kan je denken dat je deze steen bij je draagt samen met een apatiet voor een positieve mood en energie op het keelchakra. Maar met name op het sacraalchakra heeft de rutielkwarts een mooie energetische invloed. Zij zal ondersteuning kunnen bieden bij seksuele problemen, denk hierbij aan het vastzitten in een bepaalde denkwijze en patronen doorbreken. Zij ondersteunt om blokkades te doorbreken.

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1926 reviews.