Maansteen

Maansteen, dé ultieme steen voor vrouwen

De maansteen helpt bij het verwerken van gebeurtenissen, het uiten van emoties en ondersteunt de connectie met de vrouwelijke energie.
De energie van de steen past bij de energie van de maan en helpt ons bij het begrijpen van onszelf. Ook helpt de Maansteen dromen te herinneren, versterkt zij paranormale vermogens en heeft zij een positief effect op klachten tijdens de menstruatie en na de bevalling.

De maansteen is de steen van hoop. Zij staat voor intuïtie, liefde, vruchtbaarheid en gevoel. Zij is genoemd naar de maan vanwege de prachtige glans en zachte uitstraling van de steen. In de tijd van de Grieken en de Romeinen was de maansteen een van de belangrijkste heel- en beschermstenen. De Grieken en de Romeinen geloofden erin dat deze steen hen beschermde tegen allerlei ernstige ziekten en onvruchtbaarheid. Om een rijkere oogst te krijgen, versierden zij de planten en bomen met maansteen. Pas tegen het einde van de 18e eeuw werd de maansteen in Europa bekend als heelsteen en edelsteen. Dit kwam vooral door het boek ‘De Maansteen’, geschreven door de Britse schrijver Wilkie Collins.
Door dit boek won de maansteen aan populariteit en maakten meer mensen kennis met haar helende werking.

 

De steen om tijdens de zwangerschap bij je te dragen

Deze steen is erg fijn om te dragen tijdens de zwangerschap, omdat zij het vermogen van zwangerschap ondersteund. Ook wanneer je zwanger wilt worden is deze steen goed om te dragen.
Met name in combinatie met carneool is het een goede steen om bij je te dragen of naast je bed te leggen wanneer je zwanger wilt worden.
Carneool beïnvloed de vruchtbaarheid positief en zorgt voor passie en lust.

 

Verzorging van de maansteen

Let op: de maansteen is een broze steen, dus behandel haar met zachtheid. Water en zonlicht vind de maansteen niet fijn.
Draag haar tijdens de volle maan om één te zijn met de mooie energie van deze maanfase. Wanneer je maansteen wilt gebruiken om edelstenenwater te maken, leg haar dan nooit direct in contact met het water, maar naast de karaf met water.
Maansteen bevat aluminium en is niet geschikt voor inname.

 

Kies de maansteen die bij jou past

Crème maansteen is de juiste steen tijdens de zwangerschap.
Ook is deze steen geschikt om te dragen tijdens de volle maan.
Zij is de steen van de vrouwelijke energie en helpt vrouwen om hun eigen energie te erkennen en meer te waarderen.

Roze maansteen is de steen van de wassende maan.
Zij is een steen van groei en zachtheid.
Draag deze steen wanneer je graag zwanger wilt worden.

Grijze/zwarte maansteen is de steen voor de donkere en nieuwe maan en niet geschikt om tijdens je zwangerschap te dragen.
Zij helpt je om angsten onder ogen te zien en omarmt de moeilijke kanten van jezelf.

Regenboog maansteen is eigenlijk geen echte maansteen, maar eerder het zusje van de labradoriet. Toch is zij wereldwijd bekend als regenboog maansteen, dus geef ook ik die naam aan deze steen.
Deze steen is een beschermende steen en kan je tijdens alle maanfases dragen.

Chakra: Sacraalchakra
Voor kinderen geschikt: Nee
Fysiek: dromen, menstruatie, bevalling, zwangerschap, vruchtbaarheid, inzicht

 

De maansteen bij Dyona

Bij Dyona vind je de meest prachtige maanstenen! Elke steen die je in de webshop ziet, wordt met de hand uitgezocht, waardoor alle stenen van zeer goede kwaliteit zijn.
Bij Dyona kun je bijzondere losse maanstenen bestellen, maar ik verkoop ook maansteen hangers en maansteen armbanden.
Zo kun je jouw maansteen mooi op je huid dragen, wat haar helende werking versterkt!

 

Jouw maansteen bestellen

Heb je een mooie maansteen gezien of misschien wel een specifieke maansteen hanger die je graag wilt dragen?
Plaats dan nu je bestelling! Wanneer je een bestelling plaatst bij Dyona, wordt jouw maansteen verzonden in een duurzame verpakking.
Ik gebruik uitsluitend verzendverpakkingen van gerecycled karton tot bio- afbreekbaar piepschuim, en hergebruik allerlei materialen.
Zo dragen we samen bij aan een beter milieu! Ontdek de krachtige werking van de maansteen!