Amazoniet

Home / Crystals A-Z / Amazoniet

Amazoniet: de beschermende steen

Zit jij elke dag in een ruimte met veel computers en mobiele telefoons? Amazoniet is dan wellicht iets voor jou. Zij is een zachte groene steen met vaak witte lijnen. Hoewel zij een zachte uitstraling heeft, is zij een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling en andere schadelijke invloeden. Daarnaast kan amazoniet kalmte en evenwicht brengen.

Amazoniet en haar werking

 Het zachte en kalme uiterlijk van de amazoniet weerspiegelt haar fijne energie die kalmte en balans brengt. Ze werkt rustgevend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Heb je bijvoorbeeld een nare ervaring opgedaan? Of zit er veel verdriet in jouw lijf? Deze steen ondersteunt je bij het verwerken van die ervaring of dat verdriet.

Kom weer in balans

Heb je last van extreme stemmingswisselingen? Ook dan kan amazoniet je ondersteunen door je weer in balans te brengen. Deze steen geeft je ook een boost! Omdat het verstand en intuïtie door deze steen in balans wordt gebracht, kan zij jou uit een slachtofferhouding halen en geeft ze jou de kracht om je eigen geluk te maken.

Tips voor gebruik

De amazoniet is een fijne steen om edelsteenwater mee te maken aangezien de energie van deze steen evenwicht en kalmte brengt. Maar pas op! Leg de steen nooit in direct contact met water, maar altijd naast een karaf met water. De stoffen die in de steen zitten zijn niet geschikt voor inname.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze steen? Of wil je advies over een van onze producten?  Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar [email protected].

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1722 reviews.