Zodiac Signs – Waterman

Zodiac Signs - Waterman

De Waterman is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 januari tot en met 18 februari hoort. Een Waterman draagt het luchtelement in zich en kan daardoor erg lastig van iets te overtuigen zijn. Wat een Waterman in zijn hoofd heeft, krijg je er niet zomaar uit. Het voordeel hiervan is dat een Waterman écht staat voor wat hij of zij zegt. Die manier van denken onderscheid je dan ook heel erg van anderen mensen. Je wilt zelf bepalen wat je wil doen en wat goed voor je is. Het is dan ook niet fijn voor je als je door anderen onder druk gezet wordt. Hier kun je erg tegendraads op reageren.

Excentriek

Als een Waterman ben je moeilijk te doorgronden, eigenzinnig en origineel. Je hebt een eigen wil en een eigen persoonlijkheid. Daarnaast ben je erg wijs, maar kan je ook wat kinderlijk overkomen. Dit komt vanuit je zeer rijke fantasie voort. Vrijheid en onafhankelijkheid, naast plezier hebben is essentieel voor een Waterman. Je vindt het fijn om van tijd tot tijd echt nog even te spelen en kind te zijn. Rode aventurijn past goed bij de Waterman en zij zal de positieve persoonlijke krachten (zoals creativiteit, originaliteit en een eigen wil hebben) van dit sterrenbeeld versterken.

Als Waterman ben je erg intuïtief en krijg je regelmatig uit het niets een inzicht. Dit maakt dat je door anderen als excentriek kunt worden gezien en je soms niet wordt begrepen door je omgeving. Wanneer je iets te snel je mond voorbijpraat, kan valkenoog jou helpen om eerst na te denken voordat je gaat spreken.

Het luchtteken

Een Waterman heeft hoge idealen, maar wil wel het liefst dat alles moeiteloos gaat. Dit komt voort vanuit de verbinding met het element lucht.  Als een Waterman heb je de neiging om vanuit eigen perspectief de wereld te aanschouwen. Dit komt deels voort vanuit je hoge idealen, hoge eisen en ambities.

Als Waterman heb je vaak de behoefte om je even terug te trekken om je energie weer even op te kunnen laden. Kyaniet kan je hierbij helpen om weer tot rust te komen en te kalmeren. Daarnaast maakt kyaniet je bewustzijn alerter en opent de steen het onderbewustzijn. Kyaniet naast je bed zorgt ervoor dat je dromen beter kunt onthouden.

De rebel van de dierenriem

Een Waterman staat ook wel bekend als de rebel van de dierenriem, maar je zal een ander nooit dwingen om een mening van je over te nemen. Je bent één van de meest accepterende tekens van de dierenriem. Je hebt veel respect voor de mening van anderen. Doordat de Waterman zo accepterend is, ben je daardoor geneigd te denken dat anderen je eveneens accepteren zoals je bent, maar door je excentrieke natuur is dit niet altijd zo. Je doet er alles aan om gelukkig te zijn en de behoefte om begrepen te worden te bevredigen.

Daarnaast ben je erg temperamentvol en extreem gevoelig, waardoor je soms erg fel uit de hoek kan komen. Ook als het gaat om onbelangrijke dingen. Geconfronteerd met een conflict kan je als Waterman flink uit zijn slof schieten. Een Waterman is een teken die zich niet snel bindt. Wanneer je een Waterman claimt, zal de Waterman snel wegvluchten.

De liefde

Vrijheid in de liefde is erg belangrijk voor een Waterman. De liefde kan verwarrend zijn voor je, omdat je liefde en vriendschap vaak met elkaar verwart en vermengt. De Waterman is geneigd om liefde achteloos in het rond te strooien en speelt graag met de liefde. Door de drang naar onafhankelijkheid is het moeilijk een relatie in stand te houden. Als een Waterman ben je dan ook beter in vriendschap dan in echte liefde, want gevoelens zijn niet je sterke kant. Angeliet is een fijne steen voor een Waterman die jou kan helpen om jezelf meer open te stellen en je gevoelens meer te uiten. Wanneer je dat goed lukt, ben je bereid alles te geven om je partner gelukkig te maken.

Zodiac Signs – Waterman

Zodiac Crystals voor Waterman om je op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de edelstenen die gekoppeld zijn aan jouw sterrenbeeld. We hebben een prachtige edelstenen set samengesteld die een bijdrage leveren bij je persoonlijke ontwikkeling en de sterke punten van je sterrenbeeld naar boven halen!

De edelstenen sets zijn verpakt in mooie doosjes met een heldere beschrijving van het sterrenbeeld en de werking van de edelstenen. Bekijk de edelstenen set Waterman van de Zodiac Signs collectie hier.

Gerelateerde berichten

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

    Het zonneteken is bij veel mensen wel bekend; dat is namelijk het sterrenbeeld wat bij jou hoort. De meeste mensen weten dan ook nog wel dat je sterrenbeeld bepaald wordt door de dag waarop je geboren bent. Maar dat je sterrenbeeld in de astrologie je...

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met het begrip sterrenbeeld. Maar niet iedereen is ook bekend met wat het precies inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen. Vandaar dat we je meenemen op een reis door het heelal en langs de sterren. En beginnen we met de vraag...

Cleansing: hoe, waar en waarom?

Cleansing: hoe, waar en waarom?

In de webwinkel van Dyona vind je een eigen pagina voor cleansing artikelen. Al deze artikelen ondersteunen bij het reinigen van een ruimte, een voorwerp of jezelf. Maar waarom is cleansing belangrijk? En wanneer kan je nou het beste salie gebruiken en wanneer juist...

Zodiac Signs – Ram

Zodiac Signs – Ram

  De Ram is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 maart tot en met 20 april hoort.  De Ram is het eerste teken in de dierenriem. Omdat de Ram vanaf 21 maart het beginpunt is van de dierenriem, is het de vertegenwoordiger van de lente. Een Ram staat onder andere...

Zodiac Signs – Tweelingen

Zodiac Signs – Tweelingen

De Tweelingen is het sterrenbeeld dat bij de periode 22 mei tot en met 21 juni hoort. Tweelingen hebben over het algemeen een intelligente en communicatief sterke persoonlijkheid. Dit komt mede door het element lucht dat bij de Tweelingen past. Je bent nieuwsgierig en...