Zodiac Signs – Tweelingen

Zodiac Signs - Tweelingen

De Tweelingen is het sterrenbeeld dat bij de periode 22 mei tot en met 21 juni hoort. Tweelingen hebben over het algemeen een intelligente en communicatief sterke persoonlijkheid. Dit komt mede door het element lucht dat bij de Tweelingen past. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard. Door je brede interesses ben je steeds bezig met het vergaren van kennis over allerlei onderwerpen. Tweelingen worden ook wel de ware filosofen van de dierenriem genoemd.

Als teken is de Tweelingen erg veelzijdig. Als Tweelingen heb je een groot aanpassingsvermogen en veel behoefte aan verandering. Je humeur kan erg wisselvallig zijn, afhankelijk van de omgeving waarin je je bevindt. Om je stemming wat meer in balans te brengen, is amazoniet een hele geschikte steen. Ze ondersteunt je als je overprikkeld bent en heeft een positieve werking op je emoties.

Sociaal

Als Tweelingen ben je veelzijdig, heb je een groot aanpassingsvermogen en verschillende interesses. Vanwege deze kenmerken ben je dan ook erg sociaal en kan je met veel mensen over verschillende dingen meepraten. Verder is de Tweelingen een echte grappenmaker en neem je niet veel serieus. Het leven moet wel luchtig blijven en dat maakt je soms wat oppervlakkig. Heb je het idee dat je te oppervlakkig overkomt op andere mensen? Zwarte toermalijn kan de Tweelingen helpen om wat meer diepgang te ervaren en dat vervolgens ook uit te dragen.

Snel verveeld

Als Tweelingen kun je erg wisselend in je mening zijn. Dit geeft innerlijke onrust en je behoefte aan verandering versterkt dit gevoel van onrust. Dit samen kan ervoor zorgen dat je als Tweelingen jezelf snel verveelt en dit uit zich dan weer in wispelturig gedrag. De kalmerende energie van blauwe calciet, kan jou helpen om wat meer tot rust te komen. Ook staat de Tweelingen erom bekend geen moeite te hebben in een leugentje voor bestwil. De Tweelingen kan om de waarheid heen draaien om een conflict te vermijden.

De liefde

In de liefde en in vriendschappen kan je als Tweelingen wat koel reageren, omdat je moeite hebt met het uiten van je gevoelens. De Tweelingen heeft behoefte aan vrijheid. Voor je partner kan dit soms onzekerheid met zich meebrengen, omdat je niet te voorspellen bent.  Je houdt niet heel erg van fysiek contact. Je zal je waardering en liefde eerder uiten met een schouderklopje, een glimlach of een vluchtige blik. Verder ben je als Tweelingen prettig in de omgang, omdat je een erg lichte energie om je heen hebt.

Het leven moet een feestje zijn en als je partner het leven te serieus neemt, raak je verveeld. In een partner zoek je dan ook een levendige energie die je geest stimuleert. Verder hebben Tweelingen een groot gevoel voor humor. Daten met Tweelingen is altijd avontuurlijk, omdat je nooit kunt voorspellen wat ze nu weer voorstellen. Ze zijn speels in hun karakter en erg sociaal. Over het algemeen zijn Tweelingen flirterig en zien zeker de eerste fase van de liefde als een spel.

Zodiac Signs – Tweelingen

Zodiac Crystals voor Tweelingen om je op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de edelstenen die gekoppeld zijn aan jouw sterrenbeeld. We hebben een prachtige edelstenen set samengesteld die een bijdrage leveren bij je persoonlijke ontwikkeling en de sterke punten van je sterrenbeeld naar boven halen!

De edelstenen sets zijn verpakt in mooie doosjes met een heldere beschrijving van het sterrenbeeld en de werking van de edelstenen. Bekijk de edelstenen set Tweelingen van de Zodiac Signs collectie hier.

 

Gerelateerde berichten

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

    Het zonneteken is bij veel mensen wel bekend; dat is namelijk het sterrenbeeld wat bij jou hoort. De meeste mensen weten dan ook nog wel dat je sterrenbeeld bepaald wordt door de dag waarop je geboren bent. Maar dat je sterrenbeeld in de astrologie je...

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met het begrip sterrenbeeld. Maar niet iedereen is ook bekend met wat het precies inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen. Vandaar dat we je meenemen op een reis door het heelal en langs de sterren. En beginnen we met de vraag...

Cleansing: hoe, waar en waarom?

Cleansing: hoe, waar en waarom?

In de webwinkel van Dyona vind je een eigen pagina voor cleansing artikelen. Al deze artikelen ondersteunen bij het reinigen van een ruimte, een voorwerp of jezelf. Maar waarom is cleansing belangrijk? En wanneer kan je nou het beste salie gebruiken en wanneer juist...

Zodiac Signs – Ram

Zodiac Signs – Ram

  De Ram is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 maart tot en met 20 april hoort.  De Ram is het eerste teken in de dierenriem. Omdat de Ram vanaf 21 maart het beginpunt is van de dierenriem, is het de vertegenwoordiger van de lente. Een Ram staat onder andere...

Zodiac Signs – Stier

Zodiac Signs – Stier

De Stier is het is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 april tot en met 21 mei hoort. Als Stier ben je praktisch en nuchter ingesteld, maar ben je ook erg sensueel en een echte levensgenieter! Een Stier kan een wat gulziger karakter hebben. Het zijn de Bourgondiërs...