Zodiac Signs – Stier

Zodiac Signs - Stier

De Stier is het is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 april tot en met 21 mei hoort. Als Stier ben je praktisch en nuchter ingesteld, maar ben je ook erg sensueel en een echte levensgenieter! Een Stier kan een wat gulziger karakter hebben. Het zijn de Bourgondiërs onder de sterrenbeelden; echte genieters van het leven en dat past ook bij het element aarde waar dit teken bij hoort. Daarnaast is een Stier volhardend en vastberaden en wat star. Het gaat op jouw manier en anders niet. In sommige gevallen kun je hierin te ver gaan en onredelijk uit de hoek komen.

Emotionele en materiële zekerheid

Als Stier heb je over het algemeen veel moeite met loslaten, maar dit zorgt er ook voor dat je doorgaat wanneer anderen opgeven. Wanneer je toch veel last hebt van het niet kunnen loslaten, kan rhodochrosiet een fijne ondersteuning bieden. Door de zachtheid van de rhodochrosiet kan ze je ondersteunen om minder hard voor jezelf te zijn. Hierdoor kun je makkelijker loslaten.

Een Stier staat erom bekend geduldig en betrouwbaar te zijn. Als Stier houd je niet van risico’s, maar zoek je emotionele en materiële zekerheid. Dit is erg belangrijk voor je. Het bezitten van fijne en goede spullen zorgt voor een gevoel van veiligheid. Ook financiële zekerheid is voor jou heel belangrijk.

Woede-uitbarstingen

Door het geduldige karakter van een Stier kan je erg goed luisteren, maar door je koppigheid kan je ook vasthoudend en eigenwijs zijn in je overtuigingen. Als Stier sta je eerder met je eigen mening klaar dan dat je een advies aanneemt van een ander. Het is in de meeste situaties dan ook lastig voor je om de situatie van een andere kant te bekijken.

Een Stier wordt niet snel boos, maar als je boos bent kan een ander beter dekking zoeken. Als je je aangevallen voelt, heb je de neiging erg opstandig te worden. Vanwege je moeite met loslaten, kan je een gevoel van wraak koesteren. Je hebt de neiging om niet zelf de verantwoordelijkheid te nemen, maar de schuld bij de ander te leggen. Het zou een Stier goed doen hieraan te werken, omdat het je eigen groei in de weg kan staan. Wanneer je als Stier merkt dat je behoefte hebt aan kalmte bij woede-uitbarstingen, spanningen of overgevoeligheid, kan aragoniet jou hierbij ondersteunen. Aragoniet is een hele fijne aardende en kalmerende steen, die de harmonie weer terugbrengt in de situatie.

Het element aarde

Omdat de Stier het element aarde in zich draagt, kun je moeite hebben om in beweging te komen en houd je van rust en ontspanning. Soms neig je tot uitstelgedrag. Apatiet kan jou ondersteunen om je weer gemotiveerd te voelen en een actieve houding aan te nemen.

De liefde

Een Stier is een sensueel teken en fysiek contact is erg belangrijk voor je. Je geniet van lichamelijk contact en knuffelt graag. Een Stier is een zeer toegewijde en betrouwbare partner die altijd klaarstaat met een luisterend oor en is erg traditioneel aangelegd. Verder is een Stier in de liefde erg zorgzaam en plaats je vaak de behoeftes van jouw partner boven die van jezelf. Echter is jaloezie ook een gevoel die je niet vreemd is. Ook in de liefde is een Stier praktisch ingesteld en stap je niet zomaar in een relatie. Je hebt liever alle antwoorden voor voorafgaand in een relatie te stappen. Date je dus een Stier, heb dan vooral geduld en jaag hem of haar niet op!

Zodiac Signs – Stier

Zodiac Crystals voor een Stier om je op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de edelstenen die gekoppeld zijn aan jouw sterrenbeeld. Een prachtig samengestelde edelstenen set  die een bijdrage leveren bij je persoonlijke ontwikkeling en de sterke punten van je sterrenbeeld naar boven halen!

De edelstenen sets zijn verpakt in mooie doosjes met een heldere beschrijving van het sterrenbeeld en de werking van de edelstenen. Bekijk de edelstenen set Stier van de Zodiac Signs collectie hier.

 

Gerelateerde berichten

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

    Het zonneteken is bij veel mensen wel bekend; dat is namelijk het sterrenbeeld wat bij jou hoort. De meeste mensen weten dan ook nog wel dat je sterrenbeeld bepaald wordt door de dag waarop je geboren bent. Maar dat je sterrenbeeld in de astrologie je...

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met het begrip sterrenbeeld. Maar niet iedereen is ook bekend met wat het precies inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen. Vandaar dat we je meenemen op een reis door het heelal en langs de sterren. En beginnen we met de vraag...

Cleansing: hoe, waar en waarom?

Cleansing: hoe, waar en waarom?

In de webwinkel van Dyona vind je een eigen pagina voor cleansing artikelen. Al deze artikelen ondersteunen bij het reinigen van een ruimte, een voorwerp of jezelf. Maar waarom is cleansing belangrijk? En wanneer kan je nou het beste salie gebruiken en wanneer juist...

Zodiac Signs – Ram

Zodiac Signs – Ram

  De Ram is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 maart tot en met 20 april hoort.  De Ram is het eerste teken in de dierenriem. Omdat de Ram vanaf 21 maart het beginpunt is van de dierenriem, is het de vertegenwoordiger van de lente. Een Ram staat onder andere...

Zodiac Signs – Tweelingen

Zodiac Signs – Tweelingen

De Tweelingen is het sterrenbeeld dat bij de periode 22 mei tot en met 21 juni hoort. Tweelingen hebben over het algemeen een intelligente en communicatief sterke persoonlijkheid. Dit komt mede door het element lucht dat bij de Tweelingen past. Je bent nieuwsgierig en...