Zodiac Signs – Ram

Header Ram

 

De Ram is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 maart tot en met 20 april hoort.  De Ram is het eerste teken in de dierenriem. Omdat de Ram vanaf 21 maart het beginpunt is van de dierenriem, is het de vertegenwoordiger van de lente. Een Ram staat onder andere in verbinding met kiemkracht. Er is behoorlijk veel kracht en energie nodig om de natuur weer te laten opkomen en tot bloei aan te zetten. Dit zie je ook terug in het karakter van dit teken en het element vuur dat bij dit teken hoort. Het zijn starters die vooral bij nieuwe situaties veel van hun energie kunnen inzetten. Doorzetten is weer een ander verhaal.

Een wild en impulsief karakter

Een Ram kan wild en impulsief zijn. Daarnaast is de Ram, net als het dier, strijdlustig en erg dynamisch. Gedreven door je wilde en impulsieve karakter, houd je van uitdagingen en ga je snel over tot actie. Ook ben je als de Ram erg direct en eerlijk. Rechtvaardigheid en eerlijkheid is ook belangrijk voor je als Ram.  Door je directheid kan je soms wat bot overkomen naar de buitenwereld. Maansteen is een hele fijne steen om jou te helpen bij het verzachten van je emoties, waardoor de buitenwereld meer van je vriendelijkheid te zien krijgt.

Sportief en energiek

Een Ram wil graag de beste zijn en leeft om te winnen. Als Ram houd je van een beetje competitie en kan je dan soms ook een felle tegenstander zijn. In dit opzicht is het dan ook heel logisch dat een Ram vaak mensen zijn die zich graag met sport bezighouden. Dat is echt een goede uitlaatklep. Vaak zie je dat een Ram kiest voor een sport waar ze in uitgedaagd worden.

Ondernemend en avontuurlijk

Als Ram ben je erg ondernemend ingesteld en vind je het belangrijk om initiatief te tonen. Je houdt ervan om te creëren en hebt hierbij veel wilskracht om een creatie tot een succes te brengen. Omdat de Ram van verandering houdt en avontuurlijk is aangelegd, heb je wel de neiging je snel te vervelen.

Vrijheid en onafhankelijkheid

Vanwege het spontane karakter, verrast de Ram zijn of haar omgeving vaak. Met een Ram in je gezelschap is het maar zelden saai! Vrijheid en onafhankelijkheid om te doen wat je wilt, vind je erg belangrijk. Wanneer je graag meer vrijheid zou willen hebben om te kunnen creëren, kan mosagaat de perfecte steen voor je zijn. Als Ram neem je niet graag orders aan van anderen en doe je het liever op je eigen manier. Als je je zin niet krijgt, kan het wilde karakter van een Ram naar boven komen.

De liefde

Ook in de liefde houdt de Ram van een uitdaging. Rammen willen veroveren! Ze houden van wat tegengas in een relatie en hebben dit ook echt nodig. Ze zijn erg loyaal, zowel in de liefde als in de vriendschap en blijven je steunen. Ondanks dat een Ram niet altijd zo overkomt, zijn ze wel erg gevoelig en hebben ze behoefte aan begrip en iemand die met hen meevoelt. Daarnaast houden ze van complimentjes, dus geef deze complimentjes regelmatig aan de Ram! Omdat een Ram het element vuur in zich draagt, ben je ook in de liefde krachtig en vurig. Heliotroop wakkert het vuur aan in het hartchakra. Vaak is het daten met een Ram een avontuur en vol opwinding. Je houdt van een discussie of een vriendelijk debat. Met een Ram verveel je je nooit!

Zodiac Signs – Ram

Zodiac Crystals voor een Ram om je op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de edelstenen die gekoppeld zijn aan jouw sterrenbeeld. Een prachtig samengestelde edelstenen set  die een bijdrage leveren bij je persoonlijke ontwikkeling en de sterke punten van je sterrenbeeld naar boven halen!

De edelstenen sets zijn verpakt in mooie doosjes met een heldere beschrijving van het sterrenbeeld en de werking van de edelstenen. Bekijk de edelstenen set Ram van de Zodiac Signs collectie hier.

Gerelateerde berichten

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

    Het zonneteken is bij veel mensen wel bekend; dat is namelijk het sterrenbeeld wat bij jou hoort. De meeste mensen weten dan ook nog wel dat je sterrenbeeld bepaald wordt door de dag waarop je geboren bent. Maar dat je sterrenbeeld in de astrologie je...

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met het begrip sterrenbeeld. Maar niet iedereen is ook bekend met wat het precies inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen. Vandaar dat we je meenemen op een reis door het heelal en langs de sterren. En beginnen we met de vraag...

Cleansing: hoe, waar en waarom?

Cleansing: hoe, waar en waarom?

In de webwinkel van Dyona vind je een eigen pagina voor cleansing artikelen. Al deze artikelen ondersteunen bij het reinigen van een ruimte, een voorwerp of jezelf. Maar waarom is cleansing belangrijk? En wanneer kan je nou het beste salie gebruiken en wanneer juist...

Zodiac Signs – Stier

Zodiac Signs – Stier

De Stier is het is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 april tot en met 21 mei hoort. Als Stier ben je praktisch en nuchter ingesteld, maar ben je ook erg sensueel en een echte levensgenieter! Een Stier kan een wat gulziger karakter hebben. Het zijn de Bourgondiërs...

Zodiac Signs – Tweelingen

Zodiac Signs – Tweelingen

De Tweelingen is het sterrenbeeld dat bij de periode 22 mei tot en met 21 juni hoort. Tweelingen hebben over het algemeen een intelligente en communicatief sterke persoonlijkheid. Dit komt mede door het element lucht dat bij de Tweelingen past. Je bent nieuwsgierig en...