Zodiac Signs – Maagd

Zodiac Signs - Maagd

De Maagd is het sterrenbeeld dat bij de periode 24 augustus tot en met 23 september hoort. Een Maagd is nuchter en praktisch ingesteld, maar kan erg kieskeurig zijn en stelt hoge eisen. Als Maagd ben je zeer detailgericht en houd je ervan om controle te behouden over de situaties. Wanneer er te veel vanuit de buitenwereld op jou afkomt, heb je de tijd nodig om dit te verwerken. Je hebt tijd nodig om alle informatie te analyseren, doordat je analytisch en helder ingesteld bent. Daarnaast heb je een natuurlijke drang naar meer kennis. Het element aarde hoort bij de maagd, die altijd zoekende is naar stabiliteit en controle.

De prachtige amethist is een goede keuze voor een Maagd wanneer je op zoek bent naar een dieper inzicht. Ook ondersteunt de steen om op een heldere manier je gedachten op een rij te zetten.

Geordend en opgeruimd

Een Maagd houdt van een geordende en opgeruimde omgeving, wat zorgt voor rust en ruimte voor jezelf. Je vindt orde en netheid belangrijk. Werken naar een toekomst is ook erg belangrijk. Je gaat altijd doelbewust aan het werk.  Eén van de sterkste kanten van de Maagd is het denken in oplossingen. Wanneer iemand in jouw omgeving met een probleem zit, zal diegene veel hebben aan jou oplossingsgerichtheid!

Analytisch en soms wat onrustig en nerveus

Een Maagd vat dingen letterlijk op zoals ze gezegd worden. Als iemand een belofte doet, reken je erop dat deze belofte nagekomen wordt. Daarnaast ben je als Maagd kalm en integer en houd je je graag bezig met het analyseren van problemen, situaties en mensen. Maagden zijn ook echte piekeraars. Zodanig zelfs, dat ze het risico lopen te blokkeren en hierdoor geen keuzes kunnen maken, hoewel ze hier normaal gesproken erg sterk in zijn. Dit verklaart waarom Maagden soms wat onrustig en nerveus over kunnen komen. Bij een onrustige houding door veel piekeren, kan scoleciet een hele fijne steen zijn ter ondersteuning. Scoleciet heeft een rustgevende werking en zorgt ervoor dat je jezelf wat makkelijker kunt ontspannen. Het is ook een mooie steen om oude patronen te doorbreken en problemen te doorgronden. Perfect voor een Maagd die last heeft van het vele gepieker.

Meningen van anderen

Een Maagd heeft vaak een wisselende stemming. De ene keer ben je heel erg blij en de andere keer ben je weer heel verdrietig. Boomagaat is een fijne steen voor Maagden als ondersteuning bij stemmingswisselingen. De steen brengt balans in zowel je geestelijke als emotionele staat van zijn. Daarnaast is het een prettige steen doordat hij je een veilig gevoel geeft door zijn aardende werking. Ondanks de hoge standaarden die een Maagd stelt, ben je wel heel redelijk. Je bent gevoelig voor meningen van anderen en houdt hier dan ook veel rekening mee. Daarnaast ben je ook dienstbaar. Je zet je graag in voor een ander en neemt graag taken op je. Als Maagd vind je het erg fijn om bezig te zijn.

De liefde

Een Maagd is vriendelijk en in het gezelschap van een Maagd voel je je speciaal en geliefd. Het duurt even voordat een Maagd een ander vertrouwd, maar als je eenmaal hun vertrouwen hebt gewonnen zullen ze altijd voor je klaar staan. Maagden zijn erg georganiseerd en in de liefde moet je kunnen dealen met de ordelijkheid van een Maagd. Als Maagd ben je niet heel romantisch aangelegd, maar wel ontzettend loyaal en trouw. Van nature zijn Maagden hartstochtelijk, maar voelen zich niet prettig bij openbaar fysiek contact. Geef een Maagd liever een knipoog, een complimentje of een brede glimlach! De Maagd houdt niet heel erg van spontaniteit. Bereid de Maagd liever voor op wat hij of zij kan verwachten. Dan heb je meer kans dat ze uit hun schulp komen en zich comfortabel voelen.

Zodiac Signs – Maagd

Zodiac Crystals voor Maagd om je op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de edelstenen die gekoppeld zijn aan jouw sterrenbeeld. We hebben een prachtige edelstenen set samengesteld die een bijdrage leveren bij je persoonlijke ontwikkeling en de sterke punten van je sterrenbeeld naar boven halen!

De edelstenen sets zijn verpakt in mooie doosjes met een heldere beschrijving van het sterrenbeeld en de werking van de edelstenen. Bekijk de edelstenen set Maagd van de Zodiac Signs collectie hier.

 

Gerelateerde berichten

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

Zodiac Signs – Zon, Maan & Ascendant

    Het zonneteken is bij veel mensen wel bekend; dat is namelijk het sterrenbeeld wat bij jou hoort. De meeste mensen weten dan ook nog wel dat je sterrenbeeld bepaald wordt door de dag waarop je geboren bent. Maar dat je sterrenbeeld in de astrologie je...

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Zodiac Signs – Sterrenbeelden in het algemeen

Iedereen is waarschijnlijk wel bekend met het begrip sterrenbeeld. Maar niet iedereen is ook bekend met wat het precies inhoudt en wat je er allemaal mee kan doen. Vandaar dat we je meenemen op een reis door het heelal en langs de sterren. En beginnen we met de vraag...

Cleansing: hoe, waar en waarom?

Cleansing: hoe, waar en waarom?

In de webwinkel van Dyona vind je een eigen pagina voor cleansing artikelen. Al deze artikelen ondersteunen bij het reinigen van een ruimte, een voorwerp of jezelf. Maar waarom is cleansing belangrijk? En wanneer kan je nou het beste salie gebruiken en wanneer juist...

Zodiac Signs – Stier

Zodiac Signs – Stier

De Stier is het is het sterrenbeeld dat bij de periode 21 april tot en met 21 mei hoort. Als Stier ben je praktisch en nuchter ingesteld, maar ben je ook erg sensueel en een echte levensgenieter! Een Stier kan een wat gulziger karakter hebben. Het zijn de Bourgondiërs...

Zodiac Signs – Tweelingen

Zodiac Signs – Tweelingen

De Tweelingen is het sterrenbeeld dat bij de periode 22 mei tot en met 21 juni hoort. Tweelingen hebben over het algemeen een intelligente en communicatief sterke persoonlijkheid. Dit komt mede door het element lucht dat bij de Tweelingen past. Je bent nieuwsgierig en...