5 edelstenen voor huisdieren

Welke edelstenen heeft mijn huisdier nodig? Regelmatig krijgen wij dit soort vragen wanneer een hond ziek is of wanneer een van de huisdieren overleden is. Net als mensen hebben onze huisdieren te maken met verschillende problemen waarbij diverse edelstenen energetische ondersteuning kunnen bieden. In deze blog leg ik je uit waarom edelstenen effectief zijn en welke edelstenen wij het meest aanbevelen. 

Waarom edelstenen effectief zijn voor huisdieren 

Denk bijvoorbeeld aan honden die het lastig vinden om alleen te zijn. Stenen bieden dan een energetische ondersteuning voor verlatingsangst. Ook bij verlichting van gewrichtspijn, het kalmeren van hyperactiviteit of het versterken van de emotionele band met je huisdier kunnen stenen energetische ondersteuning bieden. Maak bijvoorbeeld gebruik van rozenkwarts of zonnesteen. Deze verhogen de levensenergie en bevorderen de balans. Je kunt bijvoorbeeld een hangertje van deze stenen aan een halsband hangen of tijdelijk ergens plaatsen waar je huisdier veel is ter ondersteuning en het bevorderen van de energie. Let er natuurlijk altijd goed op hoe jouw huisdier reageert op een steen. Wanneer je ziet dat ze er onrustig van worden, is het niet de juiste steen voor hun. Tevens raad ik af om stenen in de waterbak te leggen. Veel stenen zijn niet geschikt om in water te leggen dat opgedronken wordt. Kies dus altijd een veilige plek om een steen voor een huisdier neer te leggen.

Carneool en Aventurijn

Carneool werkt activerend. Wanneer je huisdier last heeft van een zwak immuunsysteem of lange of trage energie, biedt Carneool energetische ondersteuning voor extra energie. Heeft je huisdier last van zijn of haar organen? Dan kan de steen ook een energetische steun geven voor de organen, weefsels en pijnlijke gewrichtsklachten. Hetzelfde geldt voor Groene Aventurijn wat betreft de organen. Deze steen zorgt voor een algehele lichamelijke energetische steun van de gezondheid van jouw huisdier. 

Rhodoniet 

Bij angst en hyperactiviteit biedt Rhodoniet een energetische ondersteuning om huisdieren te kalmeren. Rhodoniet helpt als het ware om de stabiliteit en emotionele kracht op te bouwen van je huisdier. Wanneer ze zich onzeker voelen of last hebben van verlatingsangst, zorgt dit voor een emotionele energetische steun en balans. 

Agaat 

Agaat helpt jouw huisdier bij het aarden. De voedende energieën van de aarde van agaat helpt je huisdier zich gemakkelijk aan te passen aan veranderingen en andere omgevingen. Dit zorgt ervoor dat hij of zij rust ervaart en makkelijker geaard te blijven. Er zijn veel soorten agaat, maar onze voorkeur gaat uit naar boomagaat bij dieren. Deze steen heeft een zachte werking, maar ondersteunt dieren echt bij het ‘dier’ zijn. 

Onyx 

Ook de edelsteen Onyx zorgt voor een betere aarding van je huisdier. Door de positieve energetische effecten zorgt het voor meer stabiliteit en een gevoel van veiligheid. Dit kan een fijne energetische ondersteuning bieden bij huisdieren die gevoelig zijn voor hyperactiviteit of nervositeit.

Wil jij graag persoonlijk advies welke steen bij jouw huisdier past? Mail ons je vragen naar [email protected] dyona.nl

Gerelateerde berichten

Ondersteuning bij je spirituele ontwikkeling

Ondersteuning bij je spirituele ontwikkeling

Wij bij Dyona ervaren dagelijks wat edelstenen voor je kunnen doen. En wij delen daarom ook graag onze ervaringen met jou! We merken dat mensen die voor het eerst stenen kopen, vaak aan het begin staan van hun spirituele ontwikkeling. Het is dan ook logisch dat het...

Duimstenen

Duimstenen

Wel eens gehoord van een duimsteen? Duimstenen; heb je daar wel eens van gehoord? Dit zijn (edel)stenen waarbij een inkeping in de steen is geslepen. Je zult merken dat je duim precies in die inkeping past en dat je automatisch over de steen begint te wrijven. Door...

Creëer een magische sfeer in je woonkamer met edelstenen

Creëer een magische sfeer in je woonkamer met edelstenen

Creëer een fijne energie in je woonkamer Wij snappen bij Dyona dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet met al die soorten edelstenen. Welke edelstenen passen nou goed in je huiskamer? Wij vertellen het je! Want het is toch het heel fijn als je in het hart van...