Oranje calciet

Oranje calciet is de steen van vrolijkheid.

Vrolijke energie

Ben je op zoek naar een steen die je opvrolijkt en energie geeft? Dan is dit jouw steen!

Deze steen is fijn om bij je te dragen wanneer je meer energie wenst om je angsten te lijf te gaan of om moeilijkheden te verwerken.

Sfeer verbeterend

Ook voor het herstellen van balans is dit een ideale steen. Oranje calciet steen staat nl. bekend om haar reinigende en vitaliserende werking.

Op de stemming in een ruimte of de stemming van een persoon kan oranje calciet een erg positief effect hebben. Deze steen zorgt namelijk voor meer energie om de geestelijke balans te herstellen en je stemming te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je meer energie krijgt om jouw angsten te lijf te gaan en neerslachtigheid kan omzetten naar een vrolijke stemming.

Zit je bijvoorbeeld in een ruimte waar geen prettige sfeer hangt? Of heb je energie nodig om jouw sombere gevoelens de baas te worden? Door haar bij je te dragen zal je ervaren dat zij jou precies die energie geeft die je nodig hebt om de sfeer of stemming te veranderen.

Calciet: Zachte energie in verschillende kleuren

Calciet staat bekend om haar zachte energie en is daarmee bij uitstek geschikt voor kinderen. Doorgaans is calciet fijn wanneer je met je blokkades aan de slag wilt gaan, maar de diepere metafysische eigenschappen verschillen per type.

Bij Dyona hebben we calciet in allerlei kleuren en vormen beschikbaar. Kijk hier voor alle calciet stenen en bestel de steen die jou aantrekt of kan ondersteunen.

6 resultaten