Epidoot

Epidoot ondersteunt je bij het loslaten
Epidoot is een geweldige steen wanneer je in een negatieve spiraal zit of tegenslagen hebt gehad. Deze steen ondersteunt je bij het ‘loslaten van wat is geweest’, helpt je om negativiteit los te laten en haalt je uit die neerwaartse spiraal. Zij steunt je bij verdriet, maar zorgt er ook voor dat je krachtig genoeg wordt om niet in een slachtoffer rol te zitten en vol goede moed weer verder durft te gaan.
Epidoot is een steen van positiviteit
Door epidoot bij je te dragen leer je goed dat wat je uitzend, je ook zal aantrekken. Alles waar je aan denkt, zal zijn wat je tegemoet komt. Wanneer je dus maar negatief blijft denken, zal dat ook je leven zijn. Epidoot helpt je om dit echt in te zien en dit te veranderen. Nu is geen enkele steen natuurlijk een ‘wondersteen’ en je zal er zelf ook echt wat voor moeten doen om uit de negatieve spiraal te stappen. Een idee is om op te schrijven waar je dankbaar voor bent en wat je dromen en doelen zijn. Doe dit met de epidoot naast je en je zal zien dat het nèt even wat makkelijker gaat om positief te denken.
Epidoot en de chakra’s
Epidoot werkt in op alle chakra’s, maar is krachtig voor het hartchakra. Zij helpt je om lief te zijn voor jezelf.  Ook geschikt voor wat oudere kinderen die moeite hebben met hun zelfbeeld of in het verleden moeilijke dingen hebben meegemaakt en deze last met zich mee blijven dragen.
Meer weten?
Wil je meer weten over deze of de vele andere edelstenen die we bij Dyona verkopen? Neem dan contact met ons op via info@dyona.nl

1 resultaten