Boomagaat

Boomagaat is een agaatsoort die zeer aardend, beschermend en stabiliserend werkt.

Stevig en flexibel

Haar eigenschappen kun je vergelijken met die van een boom: De energie van deze steen verstevigt jouw wortels, maar laat je ook meebewegen zoals takken in de wind.

Deze steen is uitstekend om bij je te dragen tijdens het aarden, of een visualisatie die gericht is op het verstevigen van jouw energetische wortels. Ook bij een zoektocht naar je voorouders is deze steen erg geschikt.

Afstand en zelfreflectie

Deze steen helpt om wat afstand te nemen van zaken waar je te dicht op zit. Dan zie je alles wat beter en objectiever.

Deze aardende steen zorgt er tevens voor dat je een nuchtere houding kunt behouden tijdens je spirituele en geestelijke groei. Je zult merken dat zelfreflectie je dan makkelijker afgaat.

Wakker worden met boomagaat

Heb je problemen om wakker te worden uit dromen of meditaties? Zorg dat deze steen bij je in de buurt ligt en het ontwaken gaat makkelijker. Deze steen helpt je om de overgang tussen slapend en wakker beter door te maken. Hiermee is deze steen ook geschikt voor kinderen die het lastig vinden om wakker te worden.

Wanneer een kind het moeilijk vindt om zich over te geven aan de slaap, kan boomagaat hierbij ondersteunen om dit makkelijker te laten verlopen.

Verschil tussen boomagaat en mosagaat

Verwar de boomagaat niet met de mosagaat. De boomagaat is ten opzichte van de mosagaat veel witter en qua energie is de boomagaat wat steviger van energie.

De boomagaat wordt voornamelijk gevonden in Brazilië, Uruguay en India.

Boomagaat bij Dyona

Naast prachtige edelstenen vind je bij ons ook nog meer hangers en armbanden. Heb jij een vraag of advies nodig over deze prachtige steen? Of over een van onze andere producten?  Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar shop@dyona.nl.

4 resultaten