Zoutlampen & Zout Theelichten

Toont alle 7 resultaten

Zoutlampen en zout theelichten:
Dé musthave voor in huis

Ben jij op zoek naar een zoutlamp of zout theelicht? Dan ben je bij Dyona aan het juiste adres. Himalaya zoutlampen zijn tegenwoordig populair. Natuurlijk is de lamp een echte eyecatcher in huis en geeft het een warme en ontspannende gloed. Maar daarnaast bieden deze lampen veel meer voordelen. Van Himalaya Zoutlampen en Theelichthouders is bekend dat ze de kwaliteit van de lucht die we inademen verbeteren. Ze werken als luchtreinigers die negatieve ionen produceren, die op hun beurt goed zijn voor onze gezondheid. Wil jij dat ook ervaren na een lange, stressvolle dag? Lees meer over de andere positieve werkingen van de Zoutlampen en Zout theelichten.

Ervaar de voordelen van een zoutlamp

Negatieve ionen komen voor in de natuur, veroorzaakt door zaken als stormen, zonlicht, golven en helpen ons lichaam en onze geest te ontspannen en regenereren. Doordat het zout bij verhitting negatieve ionen afgeeft en zich bindt aan stofdeeltjes, wordt de algehele luchtkwaliteit van je huis verbetert. Dit kan een fijne ondersteuning bieden bij van allergie- en astmasymptomen. Ze kunnen zelfs helpen de stemming en concentratie te verbeteren. Ook kun je er beter van slapen en dus uitgerust wakker worden.  Voor veel mensen geeft deze lamp ook ondersteuning bij somberheid en depressieve gevoelens. Het warme licht brengt de fysieke, spirituele en emotionele energieën weer in balans. 

Zoutlampen verminderen elektromagnetische straling

Een leven zonder elektrische apparaten kunnen we ons tegenwoordig niet meer voorstellen. Helaas brengen elektronische apparaten zoals computers, televisies en huishoudelijke apparaten schadelijke positieve ionen met zich mee. Dit kun je onder andere merken aan hoofdpijn, onrust in je lichaam en hoofd en moeite hebben met aarden. Zoutlampen helpen bij het neutraliseren van elektromagnetische stralingen. Op die manier wordt de lucht in je huis en kantooromgeving weer gezuiverd. Dit zorgt er ook voor dat schimmels, bacteriën en allergenen in de lucht worden geneutraliseerd.

Zout Theelichten voor in huis

Geniet jij al van een zoutlamp in huis en zoek je een mooie aanvulling? Zout theelichten zijn een leuk decorstuk. De warmte van de kaars helpt het omringende Himalayazout om negatieve ionen in de lucht vrij te maken, zodat je er gemakkelijk een aan je huis kunt toevoegen, terwijl je de voordelen van een traditionele lamp behoudt.
Omdat ze kleiner zijn en een zacht, rustgevend warm licht geven, zijn ze voor elke plek ideaal, van je slaapkamer tot je eettafel.
Ontdek hieronder welke type zout theelichten en zoutlampen wij aanbieden.

Zoutlamp en Zout Theelichten bestellen bij Dyona

In ons assortiment vind je verschillende opties voor zout theelichten en lampen. Zo kun je kiezen uit de welbekende oranje lamp, maar ook een witte en zwarte variant. De theelichten zijn er ook in verschillende kleuren en vormen zoals een oranje, witte en zwarte variant. Heb je vragen of wens je advies over een van onze producten?
Stel dan gerust je vraag via ons contactformulier. Of stuur een mail
naar [email protected].
Bestel snel en eenvoudig jouw favoriete zout theelicht of zoutlamp.