Team Dyona

Soulcandy

Dyona staat bekend om de prachtige kwaliteit edelstenen, de fijne service en de persoonlijke touch. Alles wat je in onze webwinkel vindt is met liefde uitgezocht, gemaakt en geschreven. Van leerzame cursussen tot en met de mooiste amethisten, je vindt het bij Dyona.

Edelstenen zijn de basis van Dyona: zo mooi en krachtig als de edelstenen zijn, zo gelukkig worden wij van het werk dat wij doen. Iedere steen wordt met de hand uitgezocht, alleen wat wij vinden dat de kwaliteit van Dyona heeft komt in de webwinkel. Veel stenen worden per stuk gefotografeerd zodat je precies weet wat je koopt. Wanneer je een bestelling van Dyona thuiskrijgt zal je iedere keer verrast worden door de mooi producten en de verpakking die wij gebruiken. Van milieuvriendelijk schuim tot prachtige flyers op eco-papier. Wij denken aan de natuur.

“Door het open karakter van Dyona, is het alsof ik haar ken. Ik leef mee met haar belevenissen. Daarnaast staat Dyona voor soulcandy. Cadeautjes die je tot in je ziel verwennen. – Marian

Naast de verkoop van edelstenen en spiritual tools geeft Dyona jou de mogelijkheid om meer te leren over edelstenen in Dyona’s online edelstenen cursus. Ook geven wij meerdere onlinecursussen met betrekking tot een spiritueel leven. Denk hierbij aan leven met de maan, het leren vertrouwen op je intuïtie en het ontdekken van de heks in jou. Klik hier voor meer informatie over onze Academy.

A spiritual life

Dyona brengt spiritualiteit samen met het dagelijks leven. Wij geven je tools om meer mindful te leven, mee te stromen met de seizoenen en jouw inner magic te laten ontwaken. Onze manier van een spiritueel leven is nuchter, maar vol met magie en gebaseerd op zowel de oude tradities als de moderne tijd.

De spirituele tools die wij in de webwinkel aanbieden zijn van goede kwaliteit en helpen jou bij je spirituele ontwikkeling. Maar dat is niet alles. Onze community die iedere dag blijft groeien is een enorm fijne, open-minded community waarbij iedereen welkom is die zich bezighoudt met een spiritueel leven (en natuurlijk edelstenen). Praten met elkaar, ervaringen delen en genieten van de mooie edelstenen. Een geweldige community waar wij erg trots en dankbaar voor zijn. Klik hier om naar onze online community te gaan.

“Als ik aan Dyona denk dan denk aan de kans die ik kreeg om mijn eigen ík terug te vinden door de balans in mijn lichaam te herstellen. –Barbara


 

The Team

Elise (Eigenaar)

Ik ben Elise en ik ben de oprichter van Dyona. Naast mijn werkzaamheden bij Dyona ben ik de hondenmama van Pip en woon ik in Nijmegen samen met mijn grote liefde Mike. In mijn vrije tijd vind je mij met mijn neus in een boek, bezig in de tuin, iets lekkers aan het koken of kijk ik op zondag Formule1. Ik kan enorm genieten van een boswandeling, een dag op het strand of een kampvuurtje met een glaasje wijn erbij. Ik ben een heks, een crystal healer, een tarotiste.. Maar bovenal ben ik mezelf en ben ik maar moeilijk in een hokje te plaatsen. And I love that.

In 2014 startte ik met Dyona en nooit had ik durven dromen wat Dyona inmiddels is geworden. Ik ben zo enorm trots op dit prachtige bedrijf, de mensen waarmee ik samenwerk en de klanten waar ik dankbaar voor ben. Het is een prachtige reis die ik mag maken en iedere dag moet ik mezelf knijpen dat mijn dromen uitkomen!

“Dyona is voor mij meer dan alleen een stenen winkel. Met een topteam en een geweldige power vrouw die je niet alleen helpen met stenen maar ook spirituele tools, tips, tricks en workshops aanbieden en een superleuke community onderhouden op Facebook. Het feit dat ik vanuit me luie stoel kan bestellen bij een lokale spirituele winkel, waar ik ook nog een gezicht heb van de eigenaresse (en team) met topservice brengt voor mij het real life winkel gevoel online ♡ en dat ook nog op een spiritueel nuchtere manier, echt top ? – Shayna

 

Milou (Webwinkel medewerker)

Mijn naam is Milou en ik ben 26 jaar. Opgegroeid in Druten en inmiddels in Horssen neergestreken. Iets meer dan anderhalf jaar geleden kwam hekserij op mijn pad en zo ook Dyona!
Na een tijdje zelf fan en klant geweest te zijn had ik het geluk om Elise vriendin te mogen noemen. En toen er vervolgens een plekje voor mij vrijkwam bij Dyona greep ik deze kans met beide handen aan. Inmiddels is dit al weer driekwart jaar geleden en heb ik al aardig wat kennis in huis! Ik vind de kracht die edelstenen met zich meedragen super bijzonder en de stenen hebben mij heel erg geholpen in een periode dat het minder goed met mij ging! Hier groeide een passie uit voort en ik ben super dankbaar dat ik nu elke week dit bijzondere werk mag doen. Het aller gelukkigst ben ik als de nieuwe stenen binnen komen en ik deze beauty’s voor het eerst mag zien! Elise en Franka staan dan ook altijd klaar om mijn reactie te zien en komen dan niet bij van het lachen om mijn ‘Ohhhs en Ahhhs’! Daarnaast vind ik het altijd super leuk om te zien bij wie de stenen terecht komen en de reacties te zien op de Dyona Crystal Magic Facebookgroep!

 

Pip (Kantoorhond)

Pip is de meest schattige aanvulling op ons team en van grote waarde. Iedere dag gaat hij mee met Elise en houdt hij een oogje in het zeil op alles wat er bij Dyona gebeurd. Dit alles vanuit zijn vaste plek op de bank in Elise’s kantoor of op de schoot van één van de medewerkers. Pip helpt tevens mee met het opruimen en het klein maken van papier en karton, papier scheuren is één van zijn vele hobby’s. Andere hobby’s zijn knuffelen, slapen, spelen of nog meer slapen. In zijn vrije tijd rent en speelt hij graag in het bos, zie foto hieronder.

pip dyona