Edelstenenadvies

edelstenenadvies

Welke steen past bij jou? Welke steen kan je kiezen? Wij staan met edelstenenadvies voor je klaar!

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen als je een steen iets zoekt. Of je nou al lang bezig bent met stenen of je net de kracht van de stenen hebt ontdekt, een steen uitzoeken voor een specifieke situatie is niet altijd makkelijk. Er zijn zóveel verschillende stenen en iedere steen heeft een eigen, unieke energie. Op basis van de energie, mijn kennis, intuïtie en jarenlange ervaring ben ik een expert in het werken met stenen. Bij mij kan je altijd gratis terecht voor edelstenenadvies.

Wil je graag edelstenenadvies? Stuur ons dan een bericht!  Dit kan via het contactformulier of door ons te mailen (klik hier om ons direct een bericht te sturen) Zet in je bericht waar je naar op zoekt bent. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een onrustig gevoel en slecht slaapt zet je dit in je bericht. Soms hebben we nog wat extra vragen en die zullen we je dan ook stellen alvorens we advies geven. Wanneer je iets voor een kind zoekt, zet daar dan altijd even de leeftijd bij. Niet iedere steen is geschikt voor iedere leeftijd. Wij passen ons advies echt op de persoon aan, de informatie die je deelt is dus belangrijk. Uiteraard zullen we de informatie die je geeft nooit met derden delen.

Expert

Dyona bestaat al 7 jaar en in die 7 jaar werk ik dus dagelijks met stenen. Dag in dag uit werk ik met steen; stenen zijn mijn leven. Als geen ander ken ik iedere steen bij naam en weet ik precies welke energie zij hebben. Dat is natuurlijk het voordeel van ze dagelijks in je handen hebben. Maar dat is niet alles! Ik heb in de loop van de tijd meerdere cursussen en opleidingen gevolgd en heb ik een internationale erkenning als crystal healer. In de afgelopen jaren heb ik al honderden mensen mogen voorzien van advies wat voor mij ontzettend dankbaar en bijzonder is om te mogen doen. Naast mijzelf heb ik mijn team ook opgeleid als crystal healer en hen getraind in het geven van edelstenenadvies. Bij Dyona staan dus meerdere experts voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste steen! Hierdoor proberen wij altijd binnen 48uur terug te mailen wanneer je ons om advies vraagt.

Intuïtief

Al jarenlang verslind ik boeken over edelstenen en hangen er trots meerdere certificaten van opleidingen over energie en edelstenen aan de muur. De kennis is bij Dyona zeker in huis, maar dat is niet alles. Ik werk ook graag vanuit intuïtie en train hier het team van Dyona ook in. Wij verbinden kennis met intuïtie en kunnen op deze manier adviezen geven waar je echt iets aan hebt. Of het nou advies is voor iets waar jij zelf mee zit of dat je een cadeau zoekt voor een ander; Bij Dyona helpen we je graag!

Het edelstenenadvies

Wanneer je aan ons edelstenenadvies vraagt is dit altijd gratis. Wij geloven in de kracht van stenen en wij worden ontzettend blij van het delen van kennis. Wanneer je dus naar Dyona een berichtje stuurt, krijg je informatie over welke steen ik voor jou heb uitgekozen en ook waarom juist deze steen passend is voor jouw situatie. We houden ons advies graag praktisch. Zo voegen we direct linkjes aan ons advies toe die je de weg kunnen wijzen in de webwinkel. Hier vind je dan nog veel meer informatie over de steen die we je hebben geadviseerd.

Snel advies nodig? Dan mag je ons ook altijd bellen. Wij zijn op maandag, woensdag en vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 15.00. Telnr. 024-8440491
Toch liever een bericht sturen? klik hier om ons direct een bericht te sturen