Roze toermalijn

Toont alle 2 resultaten

Roze toermalijn

Roze toermalijn is een variatie van toermalijn die doorgaans van lichtroze tot donkerroze gevonden kan worden. Veel roze toermalijn wordt momenteel gevonden in Brazilië, Madagaskar en Sri Lanka. Deze steen is een vrij harde steen met een hardheid van 7 op de schaal van Mohs. Een fijne steen dus om bij je te dragen die tegen een stootje kan. Veel van deze steen wordt tegenwoordig rubeliet genoemd, maar dit is niet juist. De roze toermalijn is veel meer roze van kleur, waar de rubeliet veel roder van kleur is. Nog een verschil is dat onder alle lichtsoorten rubeliet zijn kleur behoud. Roze toermalijn zal van kleur veranderen.

Roze toermalijn is een steen van liefde en compassie

Deze steen is een echte steen voor het hart: zij brengt liefde, compassie en heling. Een goede steen dus wanneer je liefdesverdriet te boven probeert te komen of meer van jezelf wilt leren houden. Wanneer je deze steen samen met bergkristal draagt zal de bergkristal ondersteunen in het openstellen van je hart voor de liefde die de steen kan brengen. Door te mediteren met deze steen, kan je jouw hart openstellen. Geef jezelf toestemming om liefde te ervaren en leer dat jij het waard bent om lief te hebben.

Edelsteen voor angsten

Dit is een uitstekende steen om je te ondersteunen wanneer je te maken hebt angsten. Met name angsten die voortkomen uit trauma of bepaalde gebeurtenissen zijn de angsten waarbij deze steen je goed kan ondersteunen. Draag deze steen bij je wanneer je bijvoorbeeld iets gaat doen waar je met veel angst te maken krijgt. Pak de steen vast op het moment dat je de angst voelt opkomen, breng je gedachte volledig naar de steen en adem rustig in en uit. Naast angsten kan deze steen energetische ondersteuning bieden bij paniek, eenzaamheid, liefdesverdriet en zware emotionele gebeurtenissen.

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2239 reviews.