Chrysocolla

Toont alle 2 resultaten

Chrysocolla

Chrysocolla is een steen met blauw, groene kleuren. Naast dat de steen voor vrolijkheid zorgt, brengt chrysocolla balans voor het keel- en hart chakra. Zij helpt je om uit te spreken wat je echt voelt en geeft daarmee ook de vrije loop aan de creativiteit die in je hart verscholen ligt. Een ideale steen wanneer jij je beter wilt kunnen uiten en vol vrolijkheid in het leven wilt staan.

Steen voor loslaten

Wanneer je stress, spanning of angsten hebt, zorgt deze steen ervoor dat je rustiger wordt en wanneer je je juist futloos voelt, geeft deze steen je meer energie. Chrysocolla is fijn voor mensen die stemmingswisselingen hebben en bijvoorbeeld voor vrouwen met PMS. Een geweldige steen die op vele vlakken voor balans zorgt, maar bovenal een wonder van kleuren is.

Spirituele effecten

Op spiritueel vlak heeft deze steen vele positieve werkingen op de mens. Ze kalmeert, maakt rustig en opent het derde oog chakra. Chrysocolla geeft zelfvertrouwen, maakt zelfbewust en brengt evenwicht. Deze steen kan jouw intuïtie versterken en je van angsten en fobieën af helpen. Het heft blokkades open, waardoor jij minder verlegen bent, minder emotionele disbalans zult ervaren, je creativiteit kunt uiten en vrolijker, meer tevreden en liefdevol in het leven staat.

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1926 reviews.