Chiastoliet

Enig resultaat

Chiastoliet

Chiastoliet is een bijzondere steen vanwege het kruis wat je altijd in de steen vindt en wordt daarom ook vaak de kruissteen genoemd. De steen dankt er ook zijn naam aan: ‘Chiastos’ betekend in het Grieks kruis. Vroeger werd deze steen gebruikt als amulet. Dit past ook bij de beschermende energie van de steen.

Keuzes maken

Het is een steen die bij je past als je op een kruispunt staat in je leven of wanneer je belangrijke keuzes moet maken. De steen ondersteunt je bij het overzien van de mogelijkheden. Hij maakt je geest helder en zorgt ervoor dat je meer open staat voor de mogelijkheden. Alle oogkleppen zullen komen te vervallen en je zult realistisch en eerlijk kunnen kijken naar wat je te doen staat.

Verbinding

Weet je niet goed wat jouw levenspad is of wat je met je leven moet doen? Dan is dit een goede steen om bij je te dragen, dit is een steen van inzichten voor je levenspad. Het is geen steen die ‘simpel’ is, het is een steen waarmee je je moet verbinden om de kracht te ervaren: slaap ermee en draag hem bij je. Wellicht komen de antwoorden in je dromen tot je.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze steen of over een van onze andere edelsteen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@dyona.nl

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2239 reviews.