Chalcedoon

Toont alle 6 resultaten

Chalcedoon – de steen van communicatie

Chalcedoon beïnvloed communicatie op een positieve manier, zowel luisterend communiceren als sprekend communiceren. Wanneer het lastig voor je is om gedachten om te zetten naar woorden of om de juiste bewoordingen te vinden, is dit een fijne steen om bij je te hebben. Een handige en fijne steen bij presentaties of spreekbeurten, waarbij je veel moet praten en alles goed wilt zeggen. Deze blauwe steen absorbeert daarnaast negatieve energie.

Deze steen maakt communiceren makkelijker en beïnvloedt daardoor ook positief jouw zelfvertrouwen.

Spirituele werking

Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen, optimisme en vrolijkheid. Zij zorgt voor ondersteuning in creativiteit, openheid en enthousiasme. Hierdoor is het een uitstekende steen voor kinderen! Deze edelsteen kan kinderen helpen om zich vrijer te bewegen in de omgang met anderen.

Vindplaatsen chalcedoon edelsteen

Deze edelsteen wordt veelal gevonden in Brazilië, Uruguay, Verenigde Staten, India, Madagaskar en Groot-Brittannië. De helderblauwe ‘lavendel’ chalcedoon komt uit Namibië en wordt steeds zeldzamer. Deze steen stijgt dan ook in waarde.

Blauwe chalcedoon sieraden

Er bestaan verschillende kleuren van deze soort edelsteen. Bij Dyona vind je de blauwe chalcedoon armbanden en edelstenen in verschillende vormen. De blauwe variant geeft een heerlijke energie af om direct op je huid te voelen. Ideaal dus om als sieraad zoals een armband te dragen. Naast de blauwe variant, die eigenlijk meer glazig wit met een blauwpaarse waas van kleur is (ook wel lavendel), bestaat er ook oranje, roze, appelgroene, rode en een bruine variant. Denk ook eens aan een mala met lapis lazuli en chalcedoon, deze kan je helpen om duidelijker te communiceren.

Neem contact op

Heb je nog een vraag over deze edelsteen of wil je meer informatie over deze steen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@dyona.nl of door te bellen.

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1926 reviews.