Botswana agaat

Enig resultaat

Botswana agaat

Botswana agaat is een aardende steen en geeft bescherming en innerlijke rust. Deze steen bevordert je spirituele en geestelijke groei door het motiveren tot zelfreflectie. Daarnaast motiveert deze steen jou om even afstand te nemen en alles objectief te bekijken.

De naam van deze steen verklapt eigenlijk al waar de bekendste vindplaats ligt, namelijk: Botswana, in Afrika.

Voor bescherming en troost

Deze steen beschermt je aura en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Verder heeft deze steen een beschermende en troostende eigenschap. Botswana agaat ondersteunt bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress en depressieve gedachten. Deze steen is erg fijn voor mensen die veel last hebben van stress, angst of spanningen. Vooral voor kinderen die kampen met stress of die hooggevoelig zijn, kan zij, door haar veelal zachte kleuren, een fijne ondersteuning zijn.

Uiterlijk botswana agaat

Deze steen heeft een mooie en zachte uitstraling. Zij kan een zachte kleur hebben: van lichtblauw, tot grijs en roze; bij de deze steen kan het allemaal. De zachte kleuren zorgen ook voor een zachtere energie. Zij kan ook in een donkere kleur voorkomen, waardoor ze gevoelsmatig nét wat sterker is dan de zacht kleurige varianten, zoals roze of paars.

De chakra’s

Door de aardende werking heeft deze steen een zeer positieve werking op het wortelchakra. Het wortelchakra is onze basis. Dit chakra zorgt ervoor dat we ons stabiel voelen, dat we geaard zijn en zij geeft ons zekerheid en zelfstandigheid.

Daarnaast ondersteun je het sacraalchakra bij het dragen van een botswana agaat. Het sacraalchakra heeft een energie van onze wensen, passies en drijfveren, maar ook hoe wij naar ons zelf kijken en hoe wij ons bewegen en gedragen bij anderen. Deze prachtige steen motiveert jou tot zelfreflectie.

Het hartchakra is het energiepunt van liefde, vreugde en geluk. Het hartchakra geeft ons de belangrijke boodschap om eerst jezelf lief te hebben, voordat je anderen pas liefde kan geven. Vooral de roze kleurige varianten van botswana agaat ondersteunen jou om het hartchakra in balans te brengen.

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2240 reviews.