Aquamarijn

Toont alle 4 resultaten

Aquamarijn, de steen van de zee

Wil jij graag meer openstaan voor anderen en oprechtheid een meer centrale plek in jouw leven geven? De aquamarijn steen kan jou hier wellicht bij helpen. Dit is een prachtige lichtblauwe tot groene steen die oprechtheid en eerlijkheid bevordert. Daarnaast bevordert de steen communicatie, spirituele groei en helpt zij om zaken af te ronden. Deze prachtige steen kan eenieder helpen om meer in het nu – in het moment – te leven. Raak in een flow waarin onbezorgdheid, vrolijkheid en tolerantie centraal staan. Wil jij dit graag bereiken? De aquamarijn biedt uitkomst. Ontdek de positieve spirituele werkingen van de aquamarijn.

Steen voor succes

Als je graag op een goede manier zaken afrondt, doelgericht, volhardend, dynamisch en succesvol wil zijn, is dit de steen tot jouw succes. Zij zorgt ervoor dat je geest helder is en dat jij scherp bent om doelbewuste keuzes te maken. Verder bevordert de steen intuïtie, spirituele groei, mediamieke gaven en helderziendheid. Met al deze mooie eigenschappen is deze steen ook fijn wanneer je te maken hebt met angsten.

Keelchakra

De aquamarijn werkt het sterkst op het keelchakra. Met deze steen kun je sterker in je schoenen staan in communicatie met anderen en het helpt je om meer oprecht en eerlijk met anderen om te gaan. Eerlijkheid naar jezelf hoort hier ook bij.

De aquamarijn is een variant van het mineraal beril, net zoals smaragd dat ook is. De steen heeft een hardheid van 7,5-8 op de schaal van Mohs en is daarmee een relatief harde steen. De naam komt van het Latijnse aqua marina wat zeewater betekent. Deze steen heeft dan ook een diepe connectie met het element water en dus onze emoties. De Romeinen en de Grieken gebruikten deze steen voor helderheid en trouw. Het was dan ook een bekend geschenk tussen geliefden om elkaar de eeuwige trouw te beloven.

Wil je meer informatie over aquamarijn?

Heb je nog vragen over deze steen? Neem dan gerust contact met ons op of stuur een mailtje naar info@dyona.nl

De waardering van www.dyona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1926 reviews.